Artikler

Vi kjøper brukt datautstyr

Har din bedrift liggende noe gammelt datautstyr som bare tar opp plass eller skal dere skifte ut bedriftens PC-park? Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud. Vi kan også ta brukt datautstyr i innbytte når du handler hos oss.

Hva slags datautstyr tar vi imot?

Vi tar imot brukte bærbare og stasjonære PC’er fra Lenovo, Apple, Dell og HP samt iPads og iPhones. Eksempler på serier vi tar imot er Lenovo Thinkpads og HP Elitebooks. Ved forespørsel så send oss gjerne type maskin og antall.

Trygghet

Vi tilbyr sikker sletting av data ved å benytte Blancco sin sertifiserte programvare som formaterer disken hele 7 ganger. Vi tilbyr også en sletterapport er viktig for bedrifter som må dokumentere at dataene er slettet i henhold til personopplysningsloven.

Elektronisk avfall

Vi sørger for at ditt brukte datautstyr lever i flere år til som vil medføre til mindre elektronisk avfall samt at vi sørger for at ev. defekte komponenter blir destruert som EE-avfall.

Logistikk

Når datautstyret er forsvarlig pakket, tar vi av oss logistikken videre ved at vi henter varene hos deg til avtalt tid uten ekstra kostnad.

Ta kontakt

Send en forespørsel til ordre@itmarked.no eller ring oss på 974 696 177 for mer informasjon eller et tilbud.

Klikk her, for å se vårt utvalg på renoverte PC’er.    

Se gjerne denne korte filmen om bærekraftig utvikling

Vegard SvenningsenVi kjøper brukt datautstyr