128954

Targus Proctective case

Ipad mini 5th gen, 4,3,2,1

Varenr: 173336
149,-
165,-Ordinær pris
2 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Targus Protective Case for iPad Mini er et beskyttende etui designet spesielt for iPad Mini-serien, inkludert 5. generasjon (iPad Mini 5), 4. generasjon (iPad Mini 4) og tidligere modeller som 3. generasjon (iPad Mini 3), 2. generasjon (iPad Mini 2) og 1. generasjon (iPad Mini).


Passform og beskyttelse: Etuiet er skreddersydd for å passe perfekt til iPad Mini, og det gir omfattende beskyttelse mot støt, riper og støv som kan oppstå i daglig bruk.

Holdbar konstruksjon: Targus Protective Case er laget av holdbare materialer som gir pålitelig beskyttelse uten å legge til unødvendig bulk eller vekt til enheten din.

Enkel tilgang til porter og knapper: Etuiet er utformet med presise utskjæringer som gir enkel tilgang til alle porter, knapper og kameraer på iPad Mini, slik at du kan bruke enheten uten å fjerne etuiet.

Støtte for ulike visningsvinkler: Noen modeller av Targus Protective Case har innebygde stativer som lar deg justere iPad Mini til forskjellige visningsvinkler for komfortabel visning av media, skriving eller annen bruk.

Stil og design: Etuiet kommer i forskjellige farger og stiler, slik at du kan velge en som passer din personlige smak og preferanser.

Samlet sett er Targus Protective Case et pålitelig og funksjonelt beskyttelsesetui som er designet for å holde din iPad Mini trygg og sikker mot daglig slitasje og skade. Det er et godt tillegg for de som ønsker å beskytte investeringen sin i iPad Mini og samtidig beholde en stilfull og funksjonell utseende.

Teknisk info

Produktinformasjon

Tilstand Ny vare