128860

Samsung Galaxy Xcover 4s - 32GB - Black

16MP/5MP kamera - Android 8.1 - 5"

Varenr: 173319
1 990,-
6 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Samsung Galaxy Xcover 4s er en robust smarttelefon som er designet for å tåle tøffe forhold og utendørsaktiviteter.

Lagringsplass: Telefonen kommer med 32 GB intern lagringsplass, noe som gir deg god plass til å lagre apper, bilder, videoer og annet innhold. Det er også mulighet for å utvide lagringsplassen ved hjelp av et microSD-kort.

Kamera: Galaxy Xcover 4s har et 16 MP hovedkamera på baksiden, som lar deg ta skarpe og detaljerte bilder. På forsiden har den et 5 MP selfiekamera, som er egnet for selfies og videosamtaler.

Operativsystem: Telefonen kjører Android 8.1 (Oreo) operativsystem, som gir tilgang til en rekke apper og funksjoner fra Google Play Store. Selv om dette operativsystemet ikke er det nyeste, gir det fortsatt en brukervennlig opplevelse.

Skjerm: Galaxy Xcover 4s har en 5-tommers skjerm, som er ideell for énhåndsbruk og gir god lesbarhet både innendørs og utendørs.

Robust design: Denne telefonen er bygget for å være støtsikker, vanntett og støvbestandig, og den er sertifisert etter militærstandard (MIL-STD-810G). Dette gjør den egnet for bruk i krevende miljøer og utendørsaktiviteter.

Samlet sett er Samsung Galaxy Xcover 4s en pålitelig og robust smarttelefon som passer for personer som jobber i tøffe miljøer eller er aktive utendørs. Med sitt solide design og funksjonsrike kamera er den et godt valg for de som trenger en pålitelig telefon som tåler litt ekstra.

Teknisk info

Produktinformasjon

Tilstand New Open Box