125586

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G

Dynamic AMOLED, 256GB, Purple

Varenr: 172565
7 846,-
1 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Veldig bra er blitt enda bedre
Liten, stor og helt unik. Galaxy Z Flip3 5G er så liten at den får plass i trange jeanslommer – og når den åpnes har du en komplett mobilopplevelse med 5G-hastighet på den store innvendige skjermen. Du kan også justere den til en perfekt tilpasset vinkel.


Tid for å velge farge
Moderne farger eller stilrent svart? Det unike designet og de flotte fargene til Galaxy Z Flip3 5G vekker oppmerksomhet. Hvilken velger du?


Det beste får plass i små lommer
En komplett mobilopplevelse – som får plass selv i de minste lommene. Galaxy Z Flip3 5G er både liten og stor – kun 4,2” når den er sammenbrettet.


Store ting kan skje – selv på små skjermer
Sjekk meldinger og varsler, ta bilder og spill musikk – det og mye mer, uten en gang å åpne mobilen. Frontskjermen på 1,9” varsler deg når noe skjer og tilbyr like enkel tilgang som interaksjon. Og selvsagt kan du velge hva som skal vises: Du kontrollerer både innhold og utseende.


Her kan alt skje
Opplev rask og silkemyk rulling med 120 Hz på en brettbar 6,7” Infinity Flex-skjerm. Mobilen optimaliserer også oppdateringsfrekvensen ut ifra hva du gjør. Og med Dynamisk AMOLED 2X får du den mest livfulle, lyssterke og raskeste skjermopplevelsen noensinne i en Galaxy Z.


Våt telefon? Slapp av!
Det spiller ingen rolle om det regner eller om du mister den i vannet – her er verdens første vannbestandige, brettbare mobil. Telefonens IPX8-klassifisering betyr at den tåler en vanndybde på opptil 1,5 meter i 30 minutter. Slik at du har en ting mindre å bekymre deg for.


Styrke har aldri vært vakrere
Galaxy Z Flip3 5G er laget av Samsungs aller sterkeste aluminium og beskytter hengselet. Så nå slipper du å bekymre deg for at den åpnes for ofte.


Utviklet for å overgå forventningene
Riper og skader kan skje alle. Derfor er både for- og baksiden av Galaxy Z Flip3 5G laget av det sterkeste glasset på en Galaxy Z: Corning® Gorilla® Glass Victus™.


Fleksibilitet på et helt nytt nivå
Hovedskjermen er laget av Samsungs ultratynne glass – utvilsomt det største fremskrittet innen vår brettbare skjermteknologi. Og takket være et ekstra lag og en beskyttelsesfilm i plast, er skjermen hele 80 % mer bestandig enn forgjengeren, og tåler opptil 200 000 brettinger.

Teknisk info

Produktinformasjon

Bluetooth Ja
Chassistype Mobile Phone
Frontkamera piksler 10 MP
Garanti 2 År
Tilstand Brukt
Annet
  • Sprutsikker
  • Fingeravtrykksleser
Hovedkamera (bak) piksler
  • 12 MP Wide
  • 12 MP Ultra Wide
Minne/ RAM 8 GB
Lagringskapasitet Tablet/Telefon 256 GB
Mobilnettverk/ WAN 5G
Årsmodell 2021
Farge Purple