97926

Samsung Galaxy A41 64GB Black

Smarttelefon, 6.1'' sAMOLED FHD Screen

Varenr: 163054
2 395,-
1 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Endeløs skjerm
Fordyp deg i den store Infinity-U-skjermen til Galaxy A41 på 6,1 tommer. Det brede sideforholdet fyller skjermen fra kant til kant. Se favorittvideoene, spillene og livestreamene i livlig Full HD+ Super AMOLED.


Proft kamera
Få skarpe og imponerende bilder med det avanserte tredoble kameraet til Galaxy A41. Hovedkamera på 48 megapiksler tar klarere bilder hele dagen. Få med mer av det du ser med ultravidvinkelkameraet med 8 megapiksler, og fokuser på det som betyr noe med dybdekameraet med 5 megapiksler. Få med mer av verden med det bredere synsfeltet til ultravidvinkelkameraet. Og med hovedkameraet med 48 megapiksler blir historiene dine lyse og klare gjennom dagen. Med dybdekameraet med 5 megapiksler kan du justere dybdeskarpheten før og etter at du tar bildet. Det avanserte dybdekamera med 5 megapiksler fjerner uønsket bakgrunnsstøy i bildene dine for og får dem til å se mer profesjonelle ut.


Selfier
Du vil ha selfier som ser bra ut. Hovedkameraet til Galaxy A41 på 25 megapiksler sørger for at du får klare bilder med høy oppløsning. Og med direktefokus som gjør bakgrunnen uskarp, får ansiktet den oppmerksomheten det fortjener.


Kraftig og med batteri som varer
Når du er ute og lever livet ditt, trenger du en telefon som varer. Et batteri på 3 500 mAh gir deg kraften til å streame, dele og spille. Og hvis du begynner å gå tom, kan du koble til opptil 15 W hurtiglading. Galaxy A41 har rask prosessering og god lagringsplass, slik at du kan fokusere på det du er i gang med. En avansert Octa-core-prosessor og 4 GB RAM gir jevn og effektiv ytelse. Last ned mer og slett mindre med 64 GB innebygd lagringskapasitet. Du kan legge til enda mer med et microSD-kort med 512 GB.

 

Merk at lader medfølger ikke.

Teknisk info

Produktinformasjon

Annet
  • Face ID
  • Fingeravtrykksleser
Chassistype Mobile Phone
Frontkamera piksler 25 MP
Garanti 2 År
Hovedkamera (bak) piksler
  • 5 MP Ultra Wide
  • 16 MP
Skjermoppløsning 2340 x 1080
Tilstand Brukt
Årsmodell 2019 - 2020
Skjermstørrelse 5.9"