171885

Samsung Galaxy S10e 128GB

Prism Blue, Dual-SIM

Varenr: 142012
4 995,-
-+
6 på lager
BeskrivelseSpesifikasjonerTilbehør
Beskrivelse

Produktivitet
Telefonen er i dag vårt mest brukte arbeidsverktøy – og nå kan du gjøre enda mer enn tidligere med den. Redigere dokumenter, dele idéer, gjøre flere ting samtidig og arbeide selv når du er på farten. Galaxy S10e, S10 og S10+ er drevet av Samsung DeX, og er laget med banebrytende teknologi og design. Det betyr at du kan være på banen og fokusere, uansett hvor du arbeider.


Den nye generasjonens skjerm
Takket være Dynamic AMOLED-skjermen kan du se tydelig i både sterkt lys og svak belysning. Eye Comfort-skjermen blokkerer skadelig blått lys for å minimere anstrengte øyne, uten å forvrenge bildefargene. Og Cinema-Grade-skjermen som er utstyrt med HDR10+, bruker dynamisk fargekartlegging for å levere ekte farger og sterke kontraster i alle scener — selv i de mørke – slik at du ikke går glipp av noen detaljer.


Fanger helheten
Fanger hver detalj slik du ser den – enten du er ute på oppdrag eller sitter i et møterom. Galaxy S10+ har 3 hovedkameraer og 2 frontkameraer, slik at du kan ta virkelighetstro bilder selv i miljøer med dårlig belysning. Hvis du vil fange presentasjonsstadiet eller bygningens interiør, sikrer det 16MP brede hovedkameraet at du ikke går glipp av detaljene. Professional-grade-kameraene fanger virkelighetens nyanser og er forbedret med en intelligent NPU. Med funksjoner som Scene Optimizer kan de automatisk gjenkjenne miljøet og optimalisere farge og tone. I tillegg kan du spille inn videoer med det stabile action-cam i feltet, eller bruke HDR10+-avspilling som gir deg nøyaktige farger i hver scene


Sikkerhet
I dagens fleksible og åpne arbeidsmåte, med stadig mer samarbeid mellom kolleger, er det viktigere enn noensinne å vurdere sikkerhetsgraden, slik at ingen sensitiv forretningsinformasjon skal komme i feil hender. Takket være neste nivå av fingeravtrykksleser – basert på ultralyd og innebygd på skjermen – og Samsungs unike Knox-plattform, blir sikkerhet nå noe enkelt. Du kan trygt dele informasjon med kolleger og kunder, og føle deg trygg i å jobbe hvor som helst.

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Produsent Samsung
Skjermstørrelse 5.8"
Chassistype Mobile Phone
Tilstand Brukt
Lagringskapasitet Tablet/Telefon 128 GB
Webkamera oppløsning 1080p (1920×1080)
Frontkamera piksler 10 MP
Hovedkamera (bak) piksler 16 MP
Farge Prism Blue
Garanti 12 MND
Vekt (kg) 0-1.5Kg
Annet
  • Facetime HD Webcam
  • Sprutsikker
  • Trådløs lading
  • Fingeravtrykksleser
  • SD Minnekortleser
Blåtann Ja
Mobilnettverk/ WAN
  • WiFi + Cellular
  • 4G
Årsmodell 2019


Tilbehør
171885