165158 165158 165158

Samsung QB55R 55" UHD - NEW IN BOX

3840x2160, 350 nits, Tizen, Speaker,Wifi

Varenr: 140269
7 874,-
8 749,-Ordinær pris
-+
2 på lager
BeskrivelseSpesifikasjoner
Beskrivelse

Engasjer kundene med naturtro bilder gjennom Ultra HD-oppløsning
Lever bildekvalitet på UHD-nivå selv med innhold med lavere oppløsning gjennom innovativ UHD-oppskaleringsteknologi og unike bildeforbedrende funksjoner
Dynamic Crystal Color gjør at seerne kan glede seg over et bredere spekter av farger, opptil én milliard nyanser


Tid for å oppskalere skjermen
Skjermene i Samsungs nye QMR-serie leverer klassens beste UHD-oppløsning, så vel som intelligent UHD-oppskalering og fyldige, feilfrie farger med Dynamic Crystal Color, alt i en slank design.


Dynamic Crystal Color
10-bits prosessering for feilfritt fargeuttrykk, slik at seerne kan glede seg over et bredere spekter av farger med opptil én milliard nyanser. HDR+-funksjonalitet konverterer innhold med standard oppløsning til HDR-kvalitet, for skarpere kontrast og mer levende farger. QMR-serien har pålitelige, blendfrie paneler som gir bedre synlighet fra alle vinkler, når som helst på dagen, slik at bedrifter kan levere nøyaktig informasjon døgnet rundt på steder der klar og nøyaktig informasjon er avgjørende, for eksempel flyplasser og jernbanestasjoner.


Perfect view with non-glare display
QMR-serien har en helt ny symmetrisk design som forenkler veggmontering og sikrer at installasjonen blir sømløs. Den flate baksiden og den slanke dybden sikrer en skjerm som tåler tidens tann.


Ren kabelhåndtering
Med QMRs nye kabelføringsfunksjon kan detaljister skjule rotete kabler. Dette gir en ren og visuelt tiltalende handleopplevelse for kundene, selv når baksiden av skjermen synes.


Alt-i-ett-løsning
SSSP er en alt-i-ett-løsning som forenkler installasjon og vedlikehold. Med Tizen 4.0 kan virksomheter glede seg over enkel utvikling, forsterket kapasitet med flere nettformater og standarder og god beskyttelse.


Innebygd Wi-Fi og Bluetooth

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Produsent Samsung
Skjermstørrelse 55"
Skjermoppløsning 3840 x 2160
Garanti 12 MND
Vekt (kg) 10Kg +
DVI skjermtilkobling 1 port
HDMI skjermtilkobling 2 porter
USB 2.0 2 porter