165158 165158 165158

Samsung QB55R 55" UHD - NEW IN BOX

3840x2160, 350 nits, Tizen, Speaker, Wif

Varenr: 140269
8 749,-
-+
2 på lager
BeskrivelseSpesifikasjoner
Beskrivelse

Samsung 55" 4K Public Display
Vis alt slags innhold med ekstra høy oppløsning, med utrolig fyldige farger på slank, effektiv skilting.

Engasjer kundene med naturtro bilder gjennom Ultra HD-oppløsning
Lever bildekvalitet på UHD-nivå selv med innhold med lavere oppløsning gjennom innovativ UHD-oppskaleringsteknologi og unike bildeforbedrende funksjoner
Dynamic Crystal Color gjør at seerne kan glede seg over et bredere spekter av farger, opptil én milliard nyanser
Tid for å oppskalere skjermen

Skjermene i Samsungs nye QMR-serie reduserer rot for å levere klassens beste UHD-oppløsning, så vel som intelligent UHD-oppskalering og fyldige, feilfrie farger med Dynamic Crystal Color, alt i en slank design.

Time to upscale your display
Utrolig 4K-bildekvalitet

Samsungs nye QMR-serie leverer Ultra HD 4K-oppløsning, og skaper naturtro bilder med skarpere bildekvalitet enn noensinne.

Incredible 4K picture quality
Dynamic Crystal Color

QMR-serien har Dynamic Crystal Color, som bruker 10-bits prosessering for feilfritt fargeuttrykk, slik at seerne kan glede seg over et bredere spekter av farger med opptil én milliard nyanser. HDR+-funksjonalitet konverterer innhold med standard oppløsning til HDR-kvalitet, for skarpere kontrast og mer levende farger.

Dynamic Crystal Color
Perfekt visning på en blendfri skjerm

QMR-serien har pålitelige, blendfrie paneler som gir bedre synlighet fra alle vinkler, når som helst på dagen, slik at bedrifter kan levere nøyaktig informasjon døgnet rundt på steder der klar og nøyaktig informasjon er avgjørende, for eksempel flyplasser og jernbanestasjoner.

Perfect view with non-glare display
Slank og symmetrisk design

QMR-serien har en helt ny symmetrisk design som forenkler veggmontering og sikrer at installasjonen blir sømløs. Den flate baksiden og den slanke dybden sikrer en skjerm som tåler tidens tann.

Slim and symmetrical design
Ren kabelhåndtering

Med QMRs nye kabelføringsfunksjon kan detaljister skjule rotete kabler. Dette gir en ren og visuelt tiltalende handleopplevelse for kundene, selv når baksiden av skjermen synes.

Clean cable management
Kraftig alt-i-ett-løsning

SSSP er en alt-i-ett-løsning som forenkler installasjon og vedlikehold. Med Tizen 4.0 kan virksomheter glede seg over enkel utvikling, forsterket kapasitet med flere nettformater og standarder og god beskyttelse.

Powerful, all-in-one solution
Innebygd Wi-Fi og Bluetooth

Innebygd Wi-Fi og Bluetooth gir mulighet for mer personaliserte og interaktive tjenester samt forenkler måten virksomheter viser frem innhold på. Uansett om det er for å gjøre nettverksbygging enklere eller for å aktivere interaktiv fyrteknologi i butikken, hjelper QMR-serien virksomheter inn i detaljhandelens fremtid

WiFi and Bluetooth built-in

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Produsent Samsung
Skjermstørrelse 55"
Skjermoppløsning 3840 x 2160
Garanti 12 MND
Vekt (kg) 10Kg +
DVI skjermtilkobling 1 port
HDMI skjermtilkobling 2 porter
USB 2.0 2 porter


165158