Din IT-leverandør og servicepartner

OM OSS

Vårt mål er å gjenbruke alt IT-utstyr og påvirke bransjen og myndigheter til å ta ansvar for en mer sirkulær økonomi og bærekraftig utvikling. Vi selger kun profesjonelt IT-utstyr som er bygd for å vare i mange år.

Alle våre produkter blir slettet etter strenge krav samt testet før det blir utlevert til kunde.

IT Marked kan levere IT utstyr tilpasset ditt behov samt at vi kan tilby kunnskap og kompetanse slik at du som kunde skal få en trygg og sikker IT hverdag.

KONTAKT OSS – Vi er her for å hjelpe

TRYGT

Alt IT-utstyr som blir levert fra oss er slettet etter strenge standarder som blant annet er godkjent av det offentlige.

MILJØVENLIG

Vårt mål er å gjenbruke alt IT-utstyr og påvirke bransjen og myndigheter til å ta ansvar for en mer sirkulær økonomi og bærekraftig utvikling.

FLEKSIBELT

Hvis du har spesielle ønsker eller krav til antall tilpasser vi oss og leverer det du vil ha. Ta kontakt med oss.

ITMARKED – din IT-leverandør, din trygghet og garanti

– Slik jobber vi fra ordremottakelse til levering hos deg

1. BESTILLING

2. ORDREMOTTAK

 

3. KONTROLL AV PRODUKT

 

4. BRING HENTER

 

5. SMS-BEKREFTELSE

 

6. LEVERING

GARANTI & TRYGGHET

Våre renoverte produkter har 1 års garanti på maskinvare. Dette omfatter ikke installert operativsystem og programvare som installeres av våre kunder etter at produktet er tatt i bruk. På bærbare datamaskiner garanterer vi at batteriet skal fungerer ok ved levering til kunde, men dog ikke i garantitiden.

  • 1 års garanti på alle produkter (gjelder ikke tilbehør)
  • 30 dagers åpent kjøp og fri frakt
  • Vi setter alltid kunden i fokus med personlig service

Ja, absolutt. Alle våre produkter er slettet etter de strengeste krav, samt at alle vår produkter blir nøye sjekket og testet før de blir lagt ut for salg.

Ja, vil tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra kjøpsdato, hvis du ikke er fornøyd med varen kan du sende denne i retur og vi tilbakefører beløpet.
Dette for å gi deg ekstra trygghet når du handler hos oss.

Ja, vi har 1 års garanti på alle våre produkter. Dette gjelder maskinvare. Man kan kjøpe utvidet garanti i opptil 3 år.

Ja, ønsker du en utvidet sikkerhet mot driftsforstyrrelser tilbyr vi service- og supportavtale til bedrifter etter nærmere avtale.

Våre maskiner er blitt slettet fra tidligere bruk med godkjent sletting fra Blancco. Blancco er et internasjonalt anerkjent verktøy for godkjent sletting av harddisk/lagringsmedier etter strenge regler for sletting av sensitiv informasjon. Vi har nyinstallert maskinen med medfølgende lisens og oppgraderte denne til Microsoft Windows 10 er slik at maskinen er klar til bruk.

Dan DeveloperOm oss