129207

Onyx Note Air 10.3" e-bok, 32GB

Android, Google play, aktiv stylus pen

Varenr: 173374
2 990,-
1 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse
Onyx Note Air er en avansert e-bok-leser og digital notatblokk med en 10,3-tommers E Ink-skjerm.

Skjerm: Onyx Note Air har en stor og høyoppløst E Ink-skjerm på 10,3 tommer. Denne skjermen gir en papirlignende leseopplevelse med lite øyeutmattelse og lang batterilevetid.

Stylus-støtte: Den støtter en aktiv stylus, som lar brukerne ta presise notater, tegne eller markere PDF-dokumenter direkte på skjermen.

Operativsystem: Onyx Note Air kjører en tilpasset versjon av Android, som gir tilgang til et bredt utvalg av apper fra Google Play Butikk, inkludert notat- og tegneapper, e-bok-lesere, produktivitetsverktøy og mer.

Lagringsplass: Den har intern lagringsplass på opptil 32 GB, slik at brukerne kan lagre tusenvis av e-bøker, notater og filer direkte på enheten.

Batterilevetid: Takket være E Ink-teknologien har Onyx Note Air en imponerende batterilevetid som kan vare i uker på en enkelt lading, avhengig av bruken.

Trådløs tilkobling: Den støtter trådløs tilkobling via Wi-Fi, slik at brukerne kan laste ned e-bøker, synkronisere notater og få tilgang til nettbaserte tjenester.

Ergonomisk design: Onyx Note Air har et slankt og lett design som gjør den bærbar og enkel å bruke over lengre perioder.

Alt i alt er Onyx Note Air et allsidig verktøy som er ideelt for studenter, profesjonelle og alle som foretrekker digitale notater og leseopplevelser.
Teknisk info

Produktinformasjon

Garanti 2 År