166889

Microsoft - Surface Pro 3

Atom, 4GB, 64GB SSD, 10,8" Touch

Varenr: 140701
3 620,-
-+
8 på lager
BeskrivelseSpesifikasjoner
Beskrivelse

Større skjerm, lettere format
Med en vakker 12-tommers skjerm satt inn i et elegant magnesiumhylster, er Surface Pro 3 den tynneste og letteste i Pro-familien vår. Med det enkle formatet, er Surface Pro 3 like vakker som den er praktisk, så du kan jobbe effektivt fra hvor som helst. Bare legg den i bagen eller ryggsekken og du er klar.


Kjør favorittprogrammer og apper
Forhåndslastet med Windows 8.1 Pro, kan du installere skrivebordsprogramvare, inkludert hele Microsoft Office Suite og tusenvis av programmer laget for Windows-plattformen. Surface Pro 3 har også en 4. generasjons Intel Core-prosessor som gjør ytelsen superrask.


Revolusjonerende bærbar PC
Med enestående allsidig, kan du gå fra nettbrett til bærbar PC på et blunk med støtten og Surface Pro 3 Type Cover. Magnetisk stabilitet holder Surface Pro 3 Type Cover stødig så du kan arbeide like komfortabelt på fanget som ved skrivebordet. Du kan også enkelt koble til eksternt utstyr og overføre filer med en USB 3.0-port i full størrelse, microSD-kortleser og Mini DisplayPort.


Skriv naturlig
Opplev den mest naturlige skrive- og tegneopplevelsen på et nettbrett takket være den nye Surface-pennen. Bruk pennen til å merke presentasjoner, signere dokumenter eller bruk den i kunstapper. Du kan også åpne et tomt OneNote-dokument med et klikk på Surface-pennen så du raskt kan skrive ned nye ideer, selv om enheten er i hvilemodus.


Vær underholdt
Bruk støtten med flere posisjoner for en håndsfri måte å se på filmer på den utrolige full HD-skjermen. Lyden er selvfølgelig Dolby og du kan strømme flere millioner sanger gratis, og importere iTunes-spillelistene. Du kan enkelt integrere alt sosialt innhold med gratis apper som Facebook og Twitter, eller jobbe effektivt med forhåndsinstallerte apper som OneNote og Skype.

 

Merk at denne er "new in box" og penn eller tastatur medfølger ikke.

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Produsent Microsoft
Skjermstørrelse 10.8"
Chassistype Tablet
Tilstand Ny vare
Prosessor hastighet 1.60GHz
Lagringskapasitet Tablet/Telefon 64 GB
Minne/ RAM 4 GB
Harddisk teknologi SSD
Frontkamera piksler 5 MP
Hovedkamera (bak) piksler 8 MP
Garanti 12 MND
Vekt (kg) 0-1.5Kg
Annet Touch
DisplayPort / Mini DP tilkobling 1 port
USB 3.0 1 port
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Mikrofoninngang 3.5 mm Ja
Trådløst nett / WiFi
  • 802.11a
  • 802.11ac
Mobilnettverk/ WAN WiFi Only


166889