128881

Logitech Slim Folio Case

Bluetooth Keyboard iPad 6th Gen

Varenr: 173322
531,-
590,-Ordinær pris
1 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse
Logitech Slim Folio Case er et Bluetooth-tastatur og et beskyttende etui designet spesielt for iPad 6. generasjon (også kjent som iPad 9.7, utgitt i 2018).

Beskyttelse: Slim Folio Case gir beskyttelse til iPaden din mot riper, støt og skitt. Det har et solid ytre skall og en myk, støtsikker innvendig ramme for å beskytte enheten mot fall og støt.

Integrert tastatur: Det innebygde Bluetooth-tastaturet gir en komfortabel skriveopplevelse og lar deg øke produktiviteten ved å gjøre det enklere å skrive lengre tekster, svare på e-poster eller jobbe med dokumenter.

Tastaturlayout: Tastaturet har en fullstendig tastaturlayout med taktile og responsstyrte taster, som gir en behagelig skriveopplevelse. Det inkluderer også spesifikke iOS-funksjonstaster for å utføre handlinger som hjemmeknappen, lydstyrken og lysstyrken.

Støtte for flerbruksmodus: Slim Folio Case har flere visningsvinkler, slik at du kan justere enheten til å se filmer, lese eller skrive med komfortabelt syn og vinkel.

Lang batterilevetid: Det innebygde oppladbare batteriet gir lang batterilevetid, slik at du kan bruke tastaturet i lengre perioder mellom hver lading.

Kompatibilitet: Logitech Slim Folio Case er spesielt designet for iPad 6. generasjon (9.7-tommers iPad utgitt i 2018), og det kan gi en presis passform og enkel tilgang til alle porter og funksjoner på enheten.

Samlet sett er Logitech Slim Folio Case et praktisk tilbehør for iPad 6. generasjon, som kombinerer beskyttelse og funksjonalitet for å forbedre brukeropplevelsen din og gjøre iPaden din mer allsidig og produktiv.
Teknisk info

Produktinformasjon

Tilstand New