96527

Lenovo Thinkcentre M720q Tiny

i5, 8GB RAM, 512GB SSD, WiFi

Varenr: 234663
5 264,-
5 849,-Ordinær pris
16 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

Virkelig kraft, virkelige resultater
Til tross for den beskjedne størrelsen er ThinkCentre M720 Tiny like kraftfull og rask til å respondere som en komplett stasjonær datamaskin. Med den nyeste generasjonens Intel®-procsssorer pluss PCIe SSD-lagring kombinert med DDR4-minne er den klar for alt, slik at du kan arbeide raskt og effektivt.

Hva venter du på?
Velg en harddisk med Intel® Optane™-minne for en enda raskere, jevnere og mer responsiv datamaskinopplevelse. Neste generasjons smarte teknologi kjenner igjen din måte å arbeide på og akselererer alt - fra å starte datamaskinen og åpne store programmer til å finne filer og multiaske effektivt.

Alle de rette kontaktene
ThinkCentre M720 Tiny har mange porter, blant annet USB 3.1 Gen 2 for raskere lading og dataoverføring også når datamaskinen er avslått eller i strømsparemodus. Du kan også velge en Thunderbolt™ 3 USB-C-port – den lynraske tilkoblingsteknologien for høyoppløste skjermer og mer stabil ytelse.

En ting mindre å bekymre seg for
Hvert ThinkCentre M720 Tiny er utstyrt med Smart USB Protection. Det betyr at du kan begrense hvilke USB-enheter som har tilgang til datamaskinen og samtidig sørge for at ingen skadelig programvare kommer inn i systemet eller nettverket via USB-portene. Dataene dine krypteres dessuten via TPM (Tusted Platform Module), og et Kensington-lås medfølger slik at du kan beskytte M720 Tiny fysisk.

Får plass - og fungerer - overalt.
På en bokhylle, bak en skjerm, under skrivebordet ... Think Centre M720 Tiny kan plasseres hvor som helst. Den har dessuten gjennomgått nøyaktige tester slik at den fungrer i de fleste miljøer - fra arktisk kulde til ørkenhete og alt imellom.

Vennlig både mot miljøet og lommeboken
ThinkCentre M720 SFF er Energy Star® 7.0- og EPEAT™ Gold-sertifisert og ekstremt energieffektiv. Den er dessuten testet og belønnet med verdens første sertifikat for ultralav støy fra TUV Rheinland.

Teknisk info

Produktinformasjon

Chassistype DM
DisplayPort / Mini DP 1 port
Garanti 2 År
Harddisk teknologi SSD
HDMI 1 port
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Prosessor hastighet 1.70GHz
Prosessor type Core i5-8400T
Tilstand Brukt
USB-C / Thunderbolt 1 port
WiFi Ja
Ethernet/LAN 10/100/1000
Operativsystem Windows 11 Professional
Prosessor familie Intel i5
Vekt (kg) 1.5-1.9kg
Minne/ RAM 8 GB
Harddisk lagringskapasitet 400GB-599GB
USB 3.0 5 porter
Årsmodell 2018


Tilbehør