79215

Lenovo X1 Carbon G7 14" FHD

i5, 16GB Minne, 256GB SSD

Varenr: 218963
11 995,-
-+
25 på lager
BeskrivelseSPESIFIKASJONER
Beskrivelse

Selv om vi ikke trodde det var mulig, er X1 Carbon Gen 7 enda tynnere og lettere enn forgjengeren, og du kan også velge en variant med et toppdeksel av karbonfiber som gjør det enda mer stilig! Sikkerhetsfaktoren er også forhøyet med den innebygde pakken med ThinkShield-funksjoner som beskytter dataene dine. Intel® Core™-teknologi driver enheten og leverer høy ytelse, mens den storslagne battterilevetiden på 18,3 timer gjør at du enkelt kan være produktiv selv når du er på farten.

Snill mot øynene
Enten du ser på film, har Skype-samtale med noen på andre siden av jorden eller ser på grafikk, så tilbyr X1 Carbon Gen 7 på fantastiske bildeopplevelser. Opplev kinofølelsen med 4K Dolby Vision™-panelet med High Dynamic Range – små detaljer fremtrer sterkt og skygger og kontraster blir dypere. Du kan også velge mellom forskjellige skjermer som blant annet en berøringsskjerm i Full HD eller et Full HD-panel mer PrivacyGuard for økt skjermsikkerhet.

Uansett hvor veien fører
X1 Carbon Gen 7 er 6% tynnere enn sin forgjenger og bare 14,9 mm tynn. Den er altså bare et hårstrå tykkere enn en halv tomme og veier bare 1,09 kilo. Denne fjærlette pakken tar bærbarhet til et nytt nivå, slik at du slipper å være bundet til et kontor. Med en batterilevetid på opptil 18,3 timer og Rapid Charge når du trenger å fylle lagrene, kan du enkelt gå dit eventyrene fører deg.

Lite format, mye kraft
Med 8. Gen Intel® Core™-prosessorer og opptil 16 GB minne er ThinkPad X1 Carbon Gen 7 en kraftig datamaskin i et lite format. PCIe SSD-enheten (solid state drive) har rask ytelse som garantert kommer til å øke produktiviteten din.

Bygget for livets ytterligheter
Akkurat som alle bærbare ThinkPad-datamaskiner testes X1 Carbon Gen 7 i henhold til tolv spesifikasjoner i militærklasse og mer enn 200 kvalitetskontroller for å garantere at den fungerer under ekstreme forhold. Du kan stole på at denne bærbare datamaskinen kan håndtere det den eller du utsettes for – arktisk kulde eller ørkenstormer, nullgraviditet, søl eller fall.

Beskyttet fra alle vinkler
X1 Carbon Gen 7 beskytter forretningsdataene og personvernet ditt med de omfattende sikkerhetsfunksjonene i ThinkShield-suiten. Den har Discrete Trusted Platform Module (dTPM) som krypterer data og samarbeider med Windows 10 Pro sikkerhetsfunksjoner. ThinkShutter, et fysisk kameradeksel, blokkerer kameralinsen slik at du bare synes når du vil bli sett, og fingeravtrykksleseren bruker biometri for å logge deg inn med et enkelt knappetrykk.

SPESIFIKASJONER

Produktinformasjon

Produsent Lenovo
Blåtann Ja
Chassistype Laptop
Garanti 12 MND
Harddisk teknologi
  • mSATA M.2
  • SSD
HDMI skjermtilkobling 1 port
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Mikrofoninngang 3.5 mm Ja
Prosessor hastighet 1.60GHz
Prosessor type Core i5-8250U
Tilstand Brukt
Vekt (kg) 0-1.5Kg
Operativsystem Windows 10 Professional
Prosessor familie Intel i5
USB 3.0 2 porter
USB-C / Thunderbolt 2 porter
Webkamera oppløsning 720p (1280×720)
Harddisk lagringskapasitet 200GB-299GB
Mobilnettverk/ WAN 4G
Skjermoppløsning 1920 x 1080
Minne/ RAM 16 GB
Trådløst nett / WiFi 802.11ac
Årsmodell 2019
Skjermstørrelse 14"