129926

Lenovo Thinkpad T14s G4 14"

i7, 16GB RAM, 512GB SSD

Varenr: 173496
12 495,-
3 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

Multitaskerens drøm
Den bærbare Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 er drevet av 13. generasjons Intel® Core™ vPro®-prosessorer, noe som gjør fleroppgavekjøring lekende lett. Disse CPU-ene tildeler arbeidsbelastninger til rett tråd på rett kjerne til rett tid på en smart måte. Dette gir bedre teamsamarbeid og produktivitet basert på hvordan du faktisk bruker enheten. Og med Intel® Evo™-sertifisering kan du stole på konsekvent respons, øyeblikkelig oppvåkning, batterilevetid hele dagen, hurtiglading og intelligente videokonferanser.


Bygd med resirkulert materiale
Du kommer til å elske det lette kabinettet, men det er likevel maskinens resirkulerte materialer som stjeler showet. ThinkPad T14s Gen 4 har 90 % resirkulert magnesium i tastaturrammen på Deep Black-modellene og 22 % karbonfiber i toppdekselet. Modeller har 55 % resirkulert aluminium i bunndekselet, resirkulert plast i høyttalerkabinettet, batterirommet og strømadapteren samt emballasje som er plastfri med 90 % resirkulerte og/eller bærekraftige materialer.


Vær produktiv når og hvor som helst
Når du er på reise vet du aldri hvor god Internett-tilkoblingen er, eller om du finner en ledig stikkontakt. Med ThinkPad T14s Gen 4 slipper du begge disse bekymringene. Lynrask WiFi holder deg alltid på nett så sant det er trådløs dekning tilgjengelig – skulle du være utenfor rekkevidde, kan du koble til akkurat som med smarttelefon ved å velge WWAN*-konfigurasjonen. Takket være stort batteri og hurtigladingsteknologi slipper du også å måtte være i nærheten av en stikkontakt. Så med denne enheten kan du jobbe når som helst, uansett hvor du befinner deg. 

Bruk telefonen via PC-en
Med Intel® Unison™ kan du sette den bærbare PC-en i sentrum av alt du gjør. Koble telefonen – enten den er Android- eller iOS-basert – trådløst til din ThinkPad T14s Gen 4. Overfør filer raskt og enkelt, og du kan til og med redigere bilder og videoer sømløst på den store skjermen. Foreta og besvar anrop fra PC-en, der du har full tilgang til telefonens kontaktliste. Du kan til og med motta varsler på den bærbare PC-en, samt meldinger. Du trenger ikke å bytte enhet når du kan gjøre alt på ett sted.


Robusthet som oppfyller militære krav
Vi bruker det amerikanske forsvarsdepartementets MIL-STD 810H-standarder for å skape en balanse mellom pålitelighet og holdbarhet for våre bærbare ThinkPad-datamaskiner. Vi tester dem mot 12 standarder og mer enn 200 kvalitetssjekker for å sikre at de fungerer under ekstreme forhold. Disse testene inkluderer tøffe områder som arktisk villmark og ørkenstøvstormer, inkludert temperatur, trykk, fuktighet, vibrasjoner og mer.

Smartere sikkerhetsløsninger
ThinkShield, vår omfattende pakke med sikkerhetsløsninger, leveres med alle vår bærbare ThinkPad-PC-er. dTPM (discrete Trusted Platform Module) krypterer dataene dine. Registrering av menneskelig tilstedeværelse fungerer sammen med det infrarøde kameraet for å låse enheten automatisk når du forlater den. Biometri gir ekstra beskyttelse på ThinkPad T14s Gen 4 – fra fingeravtrykksleseren som er integrert med strømknappen, til ansiktsgjenkjenningsprogramvaren som fungerer med IR-kameraet. Og Intel vPro® bidrar til å forebygge angrep på operativsystem, påloggingsinformasjon og mer.




 

Teknisk info

Produktinformasjon

Bluetooth Ja
Chassistype Laptop
Garanti 2 År
Harddisk teknologi SSD
HDMI 1 port
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Operativsystem Microsoft Windows 11 PRO, 64bit
Prosessor type Core i7-1355U
Tilstand Brukt
Ethernet/LAN 10/100/1000
USB 3.0 2 porter
USB-C / Thunderbolt 2 porter
Vekt (kg) 1.5-1.9kg
Webkamera oppløsning 720p (1280×720)
Prosessor familie Intel i7
Harddisk lagringskapasitet 400GB-599GB
Minne/ RAM 16 GB
Skjermoppløsning 1920 x 1200
WiFi 802.11ac
Annet Touch
Årsmodell 2021 - 2022
Skjermstørrelse 14"


Tilbehør