127702

Lenovo Thinkbook 14 G4

i7, 16GB RAM, 512GB SSD

Varenr: 173083
8 096,-
8 996,-Ordinær pris
1 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Behold roen, selv med intensive oppgaver
De beste bærbare PC-ene gir resultater selv når du jobber med vanskelige oppgaver eller arbeider lange dager. ThinkBook 14 Gen 4 vil ikke skuffe deg, med opptil 12. generasjons Intel® Core™-prosessorer med vPro Essentials, dual-SSD-lagring og 16 GB minne. I tillegg sørger intelligent kjøling for at ting går problemfritt ved å justere ytelsen basert på viftehastighet, termisk kapasitet og batterilevetid.

Grip fordelen med vPro
På utvalgte modeller er ThinkBook 14 Gen 4s 12. generasjons Intel® Core™-prosessor i i-serien forbedret med Intel® vPro Essentials. Denne teknologien, som er utviklet for små bedrifter, maksimerer produktiviteten, gir jevn fleroppgavekjøring, sikrer førsteklasses tilkobling og konferanser, holder dataene dine sikre og strømlinjeformer PC-administrasjonen.

Elegant, karakteristisk utseende
Den attraktive, tofargede og bærbare ThinkBook 14 Gen 4-PC-en er en fest for øynene og har mye kraft i en tynn og lett pakke som bare er 17,9 mm / 0,7 tommer tykk og med startvekt på 1,4 kg / 3,1 lbs. Med ekstremt smale rammer og et 85 % skjerm-til-kropp-forhold er rammen knapt noe større enn selve skjermen – og den skjuler all kraften som ligger under den elegante overflaten på den bærbare datamaskinen.

Telekonferanser med en AI-vri
Nå som telefonkonferanser er normen, er den 14" ThinkBook Gen 4 bærbare PC-en bygget for bedre lyd- og videomøter. Ai-basert støyreduksjon begrenser omgivelsesstøy, slik at kollegene dine kan holde fokus på det du sier, ikke hva som skjer rundt deg. Velg mellom private, delte eller miljømessige innstillinger basert på hvor og hvordan du jobber.

Beskytt virksomheten din og kundene dine
ThinkBook 14 Gen 4 inkluderer Lenovo ThinkShield, den omfattende porteføljen vår av sikker maskinvare, programvare og tjenester. Trusted Platform Module (TPM) 2.0-fastvaren krypterer de viktige dataene dine, en selvhelbredende BIOS gjenoppretter systemet til en tidligere versjon hvis det blir korrupt, og Smart Power On lar deg logge inn og starte opp sikkert med fingeravtrykket. I tillegg blokkerer kameraets personvernlukker kameralinsen når den ikke er i bruk.

Hold fokus på arbeidet ditt
Grafikkalternativer på den bærbare Lenovo ThinkBook 14 Gen 4 bærbare PC-en inkluderer integrert Intel® Iris® Xe-grafikk – blant Intels beste – i tillegg til muligheten for diskret NVIDIA® GeForce®-grafikk. En FHD-skjerm med høy oppløsning er tilgjengelig med 100 % sRGB-fargespekter for virkelighetstro bilder, og TÜV Rheinland-sertifisert for svakt blått lys bidrar til å forhindre tretthet i øynene. Modeller med berøringsskjerm er også tilgjengelige.




 

Teknisk info

Produktinformasjon

Bluetooth Ja
Chassistype Laptop
Garanti 2 År
Harddisk teknologi SSD
HDMI 1 port
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Operativsystem Microsoft Windows 11 PRO, 64bit
Prosessor type Core i7-1255U
Tilstand Brukt
Vekt (kg) 0-1.5Kg
USB 3.0 2 porter
USB-C / Thunderbolt 2 porter
Webkamera oppløsning 720p (1280×720)
Prosessor familie Intel i7
Annet
  • Fingeravtrykksleser
  • SD Minnekortleser
Harddisk lagringskapasitet 400GB-599GB
Skjermoppløsning 1920 x 1080
Minne/ RAM 16 GB
Årsmodell 2020
Skjermstørrelse 14"