124640

Lenovo ThinkPad X1 Extreme G2 15,6"

i7, 64GB Minne, 512GB SSD, GTX1650, 4K

Varenr: 172330
10 431,-
11 590,-Ordinær pris
3 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Lenovo ThinkPad  X1 Extreme 2nd Gen

 

Noe for alle, spesielt IT-administratorer innholdsskapere

Innholdsskapere setter pris på den lave vekten for bærbarhet og imponerende grafikkytelsen de får med grafikkprosessoren ’Nvidia® GeForce® GTX 1650 Max-Q-en på ThinkPad X1 Extreme Gen 2. IT-administratorer elsker ThinkPad-navnet og alt det står for – robuste funksjoner for sikkerhet og personvern, pålitelighet og verdenskjent håndverk. Globale servicealternativer beskytter deg, og innebygde funksjoner som Glance-blikksporing og hurtiglading får opp produktiviteten.

 

Imponer både deg selv og andre

Velg mellom den lyse FHS IPS HDR-skjermen eller de imponerende og livaktige fargene du får med 4K OLED-berøringsskjermen. Du får uansett bedre lysstyrke og kontrast, ekstremt nøyaktige farger og stor detaljrikdom.

 

Lag multimedia, eller bare len deg tilbake og nyt synet

Med 9.-generasjons Intel® Core-prosessorer og nyeste NVIDIA® GeForce® GTX 1650 Max-Q-grafikkprosessor får ThinkPad X1 Extreme Gen 2 opp farten for alle jobber. Den er plug-and-play-klar for ledende VR-/AR-hodesett, inkludert Oculus Rift. Enten du produserer innhold, spiller, reiser rundt i verden fra lenestolen eller strømmer videoer, kan du gjøre det helt uten forsinkelser.

 

Bygd for å kjøre og kjøre. Og kjøre.

Som med alle ThinkPad-er har vi også testet X1 Extreme Gen 2 i henhold til 12 militære spesifikasjoner og mer enn 200 kvalitetskontroller for å forsikre oss om at systemet fungerer under ekstreme forhold. ThinkPad-ene utsettes for noen av bransjens strengeste produkttester, så når du kjøper en ThinkPad, får du en maskin som er like robust som den er nyttig. Den har bevist at den tåler røff bruk og ekstreme omgivelser – fra den arktiske villmarken til sandstormer i ørkenen, fra vektløshet til søl og fall.

 

Fra 0 til 80 på 60 minutter

ThinkPad X1 Extreme Gen 2 har en batteritid på opptil 14 timer¹. Hvis du begynner å gå tom for strøm, kan hurtigladingen øke kapasiteten til 80 % på bare én time². I løpet av en 60-minutters lunsj eller et opphold på reisen kan batteriet lades slik at det varer i opptil 12 timer. Hva mer trenger du for et liv på farten?

* Angitt batteritid er omtrentlig og er basert på testresultater fra begge ytelsestestene MobileMark® 2014. Faktisk batteritid vil variere avhengig av produktkonfigurasjon og -bruk, programvare, trådløsfunksjonalitet, innstillinger for strømstyring, lysstyrke på skjermen og andre faktorer. Den maksimale batterikapasiteten svekkes over tid og ved bruk.

 

Hvor mange er for mange?

ThinkPad X1 Extreme Gen 2 støtter opptil fire uavhengige skjermer, så komplekse beregninger, daghandel og analyse av stordata går unna. I tillegg har IR-kameraet (tilleggsutstyr) Glance-teknologi, som kombinerer ansikts- og blikksporing. Det betyr at du kan plassere markøren og bytte vindu ved ganske enkelt å flytte blikket! Du vil sette pris på denne intuitive og praktiske funksjonaliteten, spesielt når du arbeider med flere skjermer samtidig.


 

Teknisk info

Produktinformasjon

Bluetooth Ja
Chassistype Laptop
Garanti 2 År
Harddisk teknologi SSD
HDMI 1 port
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Prosessor hastighet 2.60GHz
Prosessor type Core i7-9850H
Tilstand Brukt
Vekt (kg) 0-1.5Kg
Ethernet/LAN 10/100/1000
USB 3.0 2 porter
USB-C / Thunderbolt 2 porter
Webkamera oppløsning 720p (1280×720)
Prosessor familie Intel i7
Annet
  • Fingeravtrykksleser
  • Touch
Harddisk lagringskapasitet 400GB-599GB
WiFi 802.11ac
Minne/ RAM 64 GB
Skjermoppløsning 3840 x 2160
Skjermstørrelse 15.6"