121204

Lenovo Thinkpad T14s G2 14"

i5, 16GB RAM, 256GB SSD

Varenr: 171179
7 996,-
2 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

Jobben har aldri vært bedre
Uansett om du foretrekker en berøringsskjerm eller en tradisjonell skjerm, kan du velge mellom flere skjermalternativer til ThinkPad T14s Gen 2. Uansett hva du velger, får du smale rammer for maks skjermplass. Velg en FHD-skjerm for maks batteritid, eller en FHD-berøringsskjerm med vidvinkelvisning. For optimal detaljskarphet, høy lysstyrke og nøyaktige farger kan 4K-skjermen fås med Dolby Vision™ IPS HDR.


Responsvillig kraft
ThinkPad T14s Gen 2 bærbar PC er utstyrt med Intel® Evo™-plattformen og er en kraftpakke med enestående ytelse, responstid, batteritid og grafikk. Med opptil Gen 11 Intel® Core™ i7 vPro® prosessorer kan du forvente en eksepsjonell opplevelse uansett hvor du er.


Spar tid og øk produktiviteten
Logg inn og start PC-en med et tastetrykk. ThinkPad T14s Gen 2 bærbar PC har en fingeravtrykkleser integrert i strømbryteren. Eller du kan logge inn uten berøring via IR-kameraet, Windows Hello og ansiktsgjenkjenning. Med moderne standby aktiveres enheten på ett sekund og kobles til nettet ett sekund senere. Og du kan øke produktiviteten med samtaleknappene for å besvare, ringe og koble fra konferansesamtaler på enheten med funksjonstastene F9–F11.


Håndterer alt som du kan tenkes å bli utsatt for
ThinkPad T14s Gen 2 er testet i henhold til tolv spesifikasjoner i militærklassen og har gjennomgått mer enn 200 kvalitetskontroller for å garantere sømløs bruk under krevende forhold. Du kan stole på at disse bærbare PC-ene kan håndtere det meste – arktisk kulde eller ørkenstorm, vektløshet, spill eller fall.


Prioriterer konfidensialitet og sikkerhet
En oppdatert serie innebygde ThinkShield-sikkerhetsløsninger i ThinkPad T14s generasjon 2 beskytter både enheten og dataene dine. Fingeravtrykkleseren har biometri for ekstra sikkerhet og er integrert i strømbryteren, slik at du kan logge inn og starte datamaskinen lynraskt. Funksjonen for deteksjon av menneskelig tilstedeværelse låser enheten automatisk når du forlater den. I kombinasjon med IR-kameraet (ekstrautstyr) kan du også logge inn fra strømsparemodus. Velger du PrivacyGuard-skjermen, kan du dessuten føle deg trygg på at nysgjerrige øyne ikke kan se innholdet på skjermen.?


Trekk ut kontakten og reis av sted
Med en startvekt på kun 1,28 kg er T14s Gen 2 bærbar PC perfekt for arbeid på farten. Den lange batteritiden betyr at du sannsynligvis går tom for energi lenge før PC-en gjør det. Når det er behov for lading, gir Rapid Charge-teknologien 0–80 % batterikapasitet på kun én time – slik at du får nok strøm i lunsjpausen.


Du trenger ingen kabel for oppkobling
Uansett om du er på reise eller jobber hjemmefra kan du alltid være oppkoblet med T14s Gen 2. Og med rask WiFi 6 kan du raskt koble til offentlige plattformer med høy trafikk uten forsinkelse og bufring. Med 5G WWAN* som ekstrautstyr får du raskere og sikrere tilgang til nettverket og uavbrutt videostrømming. Hold styr på det som er viktig for deg uansett hvor du er.

Teknisk info

Produktinformasjon

Bluetooth Ja
Chassistype Laptop
Garanti 2 År
Harddisk teknologi SSD
HDMI 1 port
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Operativsystem Microsoft Windows 11 PRO, 64bit
Prosessor hastighet 2.40GHz
Prosessor type Core i5-1135G7
Tilstand Brukt
Ethernet/LAN 10/100/1000
Prosessor familie Intel i5
USB 3.0 2 porter
USB-C / Thunderbolt 2 porter
Vekt (kg) 1.5-1.9kg
Webkamera oppløsning 720p (1280×720)
Harddisk lagringskapasitet 200GB-299GB
Skjermoppløsning 1920 x 1080
Minne/ RAM 16 GB
WiFi 802.11ac
Årsmodell 2021 - 2022
Skjermstørrelse 14"


Tilbehør