117570

Lenovo Thinkcentre M715q Tiny

Ryzen 3, 8GB RAM, 256GB SSD, WiFi

Varenr: 169777
2 995,-
1 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

En liten kjempe
M715 Tiny er ekstremt kompakt og 96% mindre enn en tradisjonell tårndatamaskin. Denne kompakte, stasjonære datamaskinen får plass stort sett hvor som helst og kan enten plasseres liggende eller stående. Fest den på veggen, bak skjermen eller kanskje under skrivebordet. Du kan til og bruke den til digital skilting med en PC som er lett å skjule. Du får en driftssikker datamaskin til profesjonell bruk og får samtidig bedre plass på skrivebordet.


Fordelene med et modulbygget design
Med ThinkCentre M715 Tiny kan du skape din egen moduloppbygde alt-i-en-datamaskin. Du skal bare plassere Tiny på baksiden av ThinkCentre Tiny-in-One-skjermen (TIO). Hold kostnadene nede ved å oppgradere skjermen og prosessoren separat og få mer ut av investeringene dine over tid.


Full av kraft
ThinkCentre M715 er liten i formatet, men er en tungvekter når det gjelder ytelse. Med opptil tre frittstående skjermer eller fire skjermer i Mosaic-modus tøyer denne Tiny PC-en grensene når det gjelder produktivitet. Den er perfekt for finans- og grafikkbransjen - og for alel dine behov for multimedia og multitasking.


Større er ikke alltid bedre
La deg ikke lure av det beskjedne formatet. ThinkCentre M715 Tiny er en dverk som oppfører seg som en kjempe. Syvende generasjons Intel® Core™-prosessor betyr at du starter den på et øyeblikk. Prosessorintensive oppgaver som multimedia, grafisk design og avanserte beregninger er lekende lett.


Byget for bedrifter - testet for din livsstil
ThinkCentre M715 Tiny er konstruert for å fungere i alle slags miljøer. Den er en del av Think-familien, noe som betyr at den er testet i tråd med militære spesifikasjoner og har gjennomgått 200 strenge kvalitetskontroller. Denne enheten håndterer alle miljøer, fra arktisk kulde på 20 minusgrader til ørkenvarme på 60 plussgrader.

Teknisk info

Produktinformasjon

Bluetooth Ja
Chassistype DM
Garanti 2 År
Harddisk teknologi SSD
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Mobilnettverk/ WAN WiFi Only
Prosessor hastighet 2.60GHz
Prosessor type AMD Ryzen 3 2200GE
Tilstand Brukt
VGA skjermtilkobling 1 port
DisplayPort / Mini DP 2 porter
Ethernet/LAN 10/100/1000
Operativsystem Windows 11 Professional
Vekt (kg) 1.5-1.9kg
Harddisk lagringskapasitet 200GB-299GB
Minne/ RAM 8 GB
USB 3.0 6 porter
WiFi 802.11ac
Prosessor familie AMD Ryzen
Årsmodell 2018


Tilbehør