112207

Lenovo X1 Carbon G6 14"

i5, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD

Varenr: 168343
4 046,-
4 495,-Ordinær pris
1 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Lenovo X1 Carbon G6
Den nye åttende generasjonens Intel® Quad Core™-prosessorer gir 35% høyere ytelse sammenlignet med den tidligere generasjonen. Minnet er også raskere med LPDDR3. Og hvis du legger til et ekstra LTE-A-kort som gjør at du kan holde din ThinkPad X1 Carbon oppkoblet overalt i verden, kan du forvente deg å bli produktiv uansett hvor du havner. Velger du dessuten et IR-kamera, omfatter det Glance-teknologi som utfører ansikts-, øyne- og blikksporing, som leder til mer intuitiv og produktiv datamaskinbruk ved at markøren fokuseres automatisk og vinduer skifter bare ved at du beveger øynene.

 
Blend både deg selv og andre
Velg den lette FHD-berøringsskjermen eller den vanlige skjermen med HDR (High Dynamic Range) og WQHD-oppløsning, 500 nit lysstyrke og 100% fargespekter med et tynt og holdbart antirefleksbelegg. Alternativt kan du kjøre det dramatiske alternativet Dolby Vision ™ HDR (High Dynamic Range) -teknologi, WQHD-panel, 500 nit lysstyrke og 100% fargespektrum. De nye bærbare X1-datamaskiner er de første til å inneholde Dolby Vision og gir økt lysstyrke, høyere kontrast, utrolig skarpe farger og raffinerte detaljer. Hva du enn velger får du en super lyssterk skjerm med en tynn ramme på bare 15,95 mm Og det beste av alt? Den påvirker batteritiden minimalt!


Fra 0 til 80 på en time
Batteriet i X1 Carbon rekker i opptil 15 timer. Og hvis batteriet holder på å ta slutt, kan det lades til 80% kapasitet på bare en time, takket være RapidCharge-teknologien. Så mens du spiser lunsj eller venter på neste fly i en time, kan du enkelt lade batteriet for mer enn tolv timer. Hva mer kan en IT-administrator ønske seg.? Og når du for en gangs skyld sitter ved skrivebordet, passer det nye dockingsystemet som hånd i hanske med den mekaniske sidedockingen. Datamaskinen er også enestående stabil når den er docket, og dockingstasjonen kan brukes med flere ThinPad-produkter.


De kloke åpner munnen når de har noe å si
Med Cortana Premium kan du si kommandoer til X1 Carbon på hele fire meters avstand. De integrerte sirkulære fjernfeltmikrofonene sikrer at du blir hørt og respektert. Vekk enheten med en enkel setning. Det er raskt og enkelt å finne filer og kalenderhendelser. Du kan til og med sette systemet til Modern Standby-modus, noe som gjør at batteriet kan vare lenger. Så si hva du har på hjertet og bli mer produktiv på samme tid.


Konstruert for tøffe tak. Virkelig tøffe
Akkurat som alle ThinkPads testes X1 Carbon i henhold til tolv militære spesifikasjoner og mer enn 200 kvalitetskontroller for å garantere at de fungerer i ekstreme forhold. Du kan stole på at denne bærbare datamaskinen kan håndtere hva den og du enn utsettes for - arktisk kulde eller ørkenstormer, nullgravitasjon, søl eller fall. Met et konsoll som er karbonfiberforsterket i fire lag og et beskyttelsesbur i magnesiumlegering for ekstra styrke forstår du dessuten at vi holder hva vi lover.


Knips med fingeren hvis du vil være i fred
Glem bekymringen for at noen ser på deg eller at du kommer til å slå på webkameraet med den nye ThinkShutter. Denne innebygde skyvekontrollen lukkes for frontkameraet og beskytter deg hvis du velger å ha et HD-kamera. Den er lett å bruke og gir svært god beskyttelse.


Docking
Nye ThingPad x1 Carbon fungerer sammen med ThinkPad Pro Dock, et helt nytt dockingsystem som de fleste av 2018 årgangens 'ThinkPad-modeller kan bruke. Den nye mekaniske USB-C-sidedocken er enkel å koble sammen med to Type-C-porter hann som kobles inn i og automatisk tilpasses etter din enhets nivå. Når ThinkPad-enheten er docket, sitter den fast og i en viss vinkel for enkelhets skyld.


Teknisk info

Produktinformasjon

Bluetooth Ja
Chassistype Laptop
Garanti 2 År
Harddisk teknologi
  • mSATA M.2
  • SSD
HDMI 1 port
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Prosessor hastighet 1.70GHz
Prosessor type Core i5-8350U
Tilstand Brukt
Vekt (kg) 0-1.5Kg
Operativsystem Windows 11 Professional
Prosessor familie Intel i5
USB 3.0 2 porter
USB-C / Thunderbolt 2 porter
Webkamera oppløsning 720p (1280×720)
Harddisk lagringskapasitet 200GB-299GB
Minne/ RAM 8 GB
Skjermoppløsning 1920 x 1080
WiFi 802.11ac
Årsmodell 2018
Skjermstørrelse 14"