167940 167940

Lenovo X1 Carbon G6 14" FHD LED

i5, 8GB Minne, 256GB SSD

Varenr: 140963
10 499,-
-+
2 på lager
BeskrivelseSpesifikasjonerTilbehør
Beskrivelse

Lenovo X1 Carbon G6

Den nye åttende generasjonens Intel® Quad Core™-prosessorer gir 35% høyere ytelse sammenlignet med den tidligere generasjonen. Minnet er også raskere med LPDDR3. Og hvis du legger til et ekstra LTE-A-kort som gjør at du kan holde din ThinkPad X1 Carbon oppkoblet overalt i verden, kan du forvente deg å bli produktiv uansett hvor du havner. Velger du dessuten et IR-kamera, omfatter det Glance-teknologi som utfører ansikts-, øyne- og blikksporing, som leder til mer intuitiv og produktiv datamaskinbruk ved at markøren fokuseres automatisk og vinduer skifter bare ved at du beveger øynene.

 


https://itmarked.no/userfiles/image/Carbon%20G6_1.jpg

 

Blend både deg selv og andre
Velg den lette FHD-berøringsskjermen eller den vanlige skjermen med HDR (High Dynamic Range) og WQHD-oppløsning, 500 nit lysstyrke og 100% fargespekter med et tynt og holdbart antirefleksbelegg. Alternativt kan du kjøre det dramatiske alternativet Dolby Vision ™ HDR (High Dynamic Range) -teknologi, WQHD-panel, 500 nit lysstyrke og 100% fargespektrum. De nye bærbare X1-datamaskiner er de første til å inneholde Dolby Vision og gir økt lysstyrke, høyere kontrast, utrolig skarpe farger og raffinerte detaljer. Hva du enn velger får du en super lyssterk skjerm med en tynn ramme på bare 15,95 mm Og det beste av alt? Den påvirker batteritiden minimalt!

https://itmarked.no/userfiles/image/Carbon%20G6_2.png
Fra 0 til 80 på en time
Batteriet i X1 Carbon rekker i opptil 15 timer. Og hvis batteriet holder på å ta slutt, kan det lades til 80% kapasitet på bare en time, takket være RapidCharge-teknologien. Så mens du spiser lunsj eller venter på neste fly i en time, kan du enkelt lade batteriet for mer enn tolv timer. Hva mer kan en IT-administrator ønske seg.? Og når du for en gangs skyld sitter ved skrivebordet, passer det nye dockingsystemet som hånd i hanske med den mekaniske sidedockingen. Datamaskinen er også enestående stabil når den er docket, og dockingstasjonen kan brukes med flere ThinPad-produkter.


De kloke åpner munnen når de har noe å si
Med Cortana Premium kan du si kommandoer til X1 Carbon på hele fire meters avstand. De integrerte sirkulære fjernfeltmikrofonene sikrer at du blir hørt og respektert. Vekk enheten med en enkel setning. Det er raskt og enkelt å finne filer og kalenderhendelser. Du kan til og med sette systemet til Modern Standby-modus, noe som gjør at batteriet kan vare lenger. Så si hva du har på hjertet og bli mer produktiv på samme tid.


Konstruert for tøffe tak. Virkelig tøffe.
Akkurat som alle ThinkPads testes X1 Carbon i henhold til tolv militære spesifikasjoner og mer enn 200 kvalitetskontroller for å garantere at de fungerer i ekstreme forhold. Du kan stole på at denne bærbare datamaskinen kan håndtere hva den og du enn utsettes for - arktisk kulde eller ørkenstormer, nullgravitasjon, søl eller fall. Met et konsoll som er karbonfiberforsterket i fire lag og et beskyttelsesbur i magnesiumlegering for ekstra styrke forstår du dessuten at vi holder hva vi lover.


Knips med fingeren hvis du vil være i fred
Glem bekymringen for at noen ser på deg eller at du kommer til å slå på webkameraet med den nye ThinkShutter. Denne innebygde skyvekontrollen lukkes for frontkameraet og beskytter deg hvis du velger å ha et HD-kamera. Den er lett å bruke og gir svært god beskyttelse.


Så sprøtt!
Nye ThingPad x1 Carbon fungerer sammen med ThinkPad Pro Dock, et helt nytt dockingsystem som de fleste av 2018 årgangens 'ThinkPad-modeller kan bruke. Den nye mekaniske USB-C-sidedocken er enkel å koble sammen med to Type-C-porter hann som kobles inn i og automatisk tilpasses etter din enhets nivå. Når ThinkPad-enheten er docket, sitter den fast og i en viss vinkel for enkelhets skyld.


Godt at den er siklesikker
Logg inn raskt og enkelt med bare en finger eller ansiktet hvis du velger et IR-kamera og bruker Windows Hello. I tillegg setter fingeravtrykksleseren stopp for biometrisk hacking med teknologi mot svindel. Det innebærer at bildet av fingeravtrykket lagres på chipen, og derfor sendes det ikke for godkjenning av påloggingsopplysningene når du logger inn. Opplysningene dine beskyttes også via dTPM (discrete Trusted Platform Module) som krypterer opplysningene dine. Og hvis ikke det skulle være nok til å få alle IT-administratorer til å elske nye Z280, kommer de sikker til å like FIDO autentiseringskapasiteten som ThinkPad er utstyrt med.


Fast Identity Online – FIDO – muliggjør enda sikrere autentisering der dine tilgangsdata veves inn i tre beskyttende lag. FIDO-autentisering gjelder dine innloggingsopplysninger på nettet, f.eks. når du logger inn på nettsteder som Facebook eller Google, eller betaler via PayPal, Visa osv. Denne globale løsningen beskytter onlinetjenester bedre, reduserer kostnadene for organisasjoner og er enklere og sikrere for brukerne.

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Produsent Lenovo
Skjermstørrelse 14"
Chassistype Laptop
Tilstand Brukt
Operativsystem Windows 10 Professional
Prosessor familie Intel i5
Prosessor type Core i5-8250U
Prosessor hastighet 1.60GHz
Minne/ RAM 8 GB
Harddisk teknologi
  • mSATA M.2
  • SSD
Harddisk lagringskapasitet 200GB-299GB
Skjermoppløsning 1920 x 1080
Webkamera oppløsning 720p (1280×720)
Garanti 12 MND
Vekt (kg) 0-1.5Kg
HDMI skjermtilkobling 1 port
USB 3.0 2 porter
USB-C / Thunderbolt 2 porter
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Mikrofoninngang 3.5 mm Ja
Trådløst nett / WiFi 802.11ac
Blåtann Ja
Årsmodell 2018


Tilbehør
167940