Kundeservice

Ofte stilte spørsmål

Produkter og Miljøpolitikk

Dette er varer som blir overhalt og gjenbrukt, samt oppgradert med nyeste programvare.

Våre produkter har som oftest vært leaset ut til større bedrifter.

Ja, alle våre modeller har norsk tastaturlayout.

Ja, absolutt. Alle våre produkter er slettet etter de strengeste krav, samt at alle vår produkter blir nøye sjekket og testet før de blir lagt ut for salg.

I sitt livsløp går over 80 % av energien som en PC benytter til selve produksjonen. Hvis vi heller da kan kjøpe brukt så sparer vi naturen for mye ressurser og energi. Mange av disse ressursene er det også begrenset tilgang til, som for eksempel edelmetaller.

Ja, men kun produkter som er solgt gjennom oss.

Batteri skal fungere som normalt ved levering, og du kan kjøpe nytt batteri til mange av våre modeller. Vår garanti gjelder ikke på batterier.

Ja, alle våre PC’er kommer ferdiginnstallert med Windows 10 samt alle drivere. Ved første oppstart av PC’en vil du bli møtt av en velkomstmelding i Windows hvor du registrerer deg som ved kjøp av ny PC.

Vi kan enten hjelpe deg via fjernsupport eller vi må få tilsendt PC’en. Ta kontakt med oss.

Ja, du kan velge mellom Windows 7 eller Windows 10 på de fleste PC’er. Alle våre PC’er blir levert standard med Windows 10, men i bestillingsprosessen kan du legge til en notat hvor man kan si ifra til oss at man ønsker Windows 7.

Denne finner du på baksiden av din maskin i form av et klistremerke. Her er det et skrapefelt som du må skrape for å få frem koden.

Sikker og Trygg handel

Her benytter vi et verifisert sletteprogram fra anerkjente Blancco som er ledende innen sletting av data. Les gjerne mer om Blancco på www.blancco.com

Ja, vil tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra kjøpsdato, hvis du ikke er fornøyd med varen kan du sende denne i retur og vi tilbakefører beløpet.

Ja, vi har 1 års garanti på alle våre produkter. Denne kan oppgraderes til 2 eller 3 år. Dette gjelder på all maskinvare.

Ja, man trenger ikke registrere seg for at man skal kunne handle av oss.

Ved retur av varer, vennligst fyll ut vårt returskjema som du finner under.
Merk at alle telefoner skal være slettet og gjennopprettet til fabrikkinnstillinger.

Returskjema

 

Tjenester og Service

Nei, vi tilbyr ikke dette.

Ja, vi tilbyr denne tjenesten mot bedrifter. Vi kan også tilby sikker sletting av data.

Ja, men kun profesjonelt utstyr fra bedrifter.

Betaling og Levering

Normalt blir ordren sendt samme dag eller dagen etter bestilling. Vi benytter Bring som transportør.

Ja, vi kan tilby leasing mot bedrifter via vår samarbeidspartner DNB.

Ja, dette tilbyr vi via Klarna. Du velger dette alternativet i bestillingsprosessen.

All kjøp skjer via vår nettbutikk, men besøk oss gjerne på vårt lager utenfor Tønsberg. .

Ja, det går fint. Ordren må bestilles og betales i vår nettbutikk og så legger man bare til et notat i bestillingsprosessen at man ønsker å hente selv.

Ja, vi kan tilby antall og spesifikasjoner etter ditt behov. For mer informasjon kan man lese mer om anbud på vår Bedriftsside, eller ta kontakt med oss via mail på anbud@itmarked.no

IT Marked leverer brukt og renovert IT-utstyr til bedrifter, offentlig og privatmarkedet.

Vårt mål er å gjenbruke alt IT-utstyr og påvirke bransjen og myndigheter til å ta ansvar for en mer sirkulær økonomi og bærekraftig utvikling. Vi selger kun profesjonelt IT-utstyr som er bygd for å vare i mange år.

Alle våre produkter blir slettet etter strenger krav samt testet før det blir utlevert til kunde.

IT Marked kan levere IT utstyr tilpasset ditt behov samt kunnskap og kompetanse slik at du som kunde skal få en trygg og sikker IT hverdag.

  • GRADERING AV PRODUKTER
  • GARANTI
  • SIKKER SLETTING AV DATA
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • SPAR OPPTIL 75% PÅ NYPRIS
  • DELBETALING

GRADERING AV PRODUKTER

Gradering av produkter

Produktene våre graderer vi ut fra den fysiske tilstanden til produktet, og vi selger kun A-grade og B-grade.

A+ GRADE – Produktet er i særdeles god stand uten bruksmerker. Vi har testet produktet for 100% funksjonalitet.

A-GRADE – Produktet er i utmerket stand, men ubetydelige bruksmerker etter normal bruk kan forekomme. Vi har testet produktet for 100% funksjonalitet.

B-GRADE – Produktet har bruksmerker utover vanlig slitasje, men er ikke skadet eller har mangler. Produktet er testet og fungerer teknisk 100 % og har normal garanti fra oss.

GARANTI

Garanti

Våre renoverte produkter har 1 års garanti på maskinvare. Dette omfatter ikke installert operativsystem og programvare som installeres av våre kunder etter at produktet er tatt i bruk. På bærbare datamaskiner garanterer vi at batteriet skal fungerer normalt ved levering til kunde. Batterier er ikke dekket av vår garantiordning.

SIKKER SLETTING AV DATA

Sletting av maskinvare

Våre maskiner er blitt slettet fra tidligere bruk med godkjent sletting fra Blancco. Blancco er et internasjonalt anerkjent verktøy for godkjent sletting av harddisk/lagringsmedier etter strenge regler for sletting av sensitiv informasjon.

Vi har nyinstallert maskinen med medfølgende lisens og oppgraderte denne til Microsoft Windows 10 er slik at maskinen er klar til bruk.

30 DAGERS ÅPENT KJØP

30 dagers returrett

Alle våre varer har åpent kjøp i 30 dager fra kjøpsdato. Det betyr at du kan sende varen tilbake til oss innen 30 dager og vi krediterer varen når vi har mottatt denne. Dette for å gi deg ekstra trygghet når du handler hos oss.

SPAR OPPTIL 75% PÅ NYPRIS

Spar opptil 75% på nypris

Du kan spare opptil 75 % på nypris samtidig som du får en kraftigere og en PC med bedre spesifikasjoner enn om du skulle kjøpe nytt. I tillegg får du 30 dager åpent kjøp, fri frakt og 1 års garanti.

DELBETALING

Mulighet for delbetaling

Vi tilbyr delbetaling via vår smarbeidspartner Klarna. Her kan du dele opp betalingen slik du ønsker og med en gang få vite beløpet.

Dan DeveloperKundeservice