Din IT-leverandør

Garanti

Vi tilbyr 1 års garanti på all maskinvare

 

Lønnsomhet

Bruk penger på noe annet enn IT-utstyr. Spar opptil 75% på nypris.

 

Sortiment

Vi har et meget bredt sortiment og kan tilpasse oss ditt behov.

Konfigurering

Vi kan levere uten OS eller ferdig installert med Windows 10 eller Windows 7.

Vi er kommunens leverandør av renovert IT-utstyr

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi har et godt samarbeid med flere kommuner og har opparbeidet oss god kompetanse hva gjelder produkter og priser. Våre fakturaer får du selvfølgelig i EHF format.

 

 

Vi tilbyr kjøp av klassesett av ulike typer skole-PC’er og har lang erfaring med hva slags PC’er som passer til bruk i undervisning i forhold til røff bruk og spesifikasjoner.

Hvis det er behov for å registrere Apple enheter i DEP er vi behjelpelig med dette.

Send oss en mail på post@greentech.no eller ring 995 44 995 hvis du lurer på noe.

Vi samarbeider med mange av de største leverandørene i Europa hva gjelder renovert IT-utstyr, og kan derfor tilby meget konkurransedyktige priser og et meget bredt sortiment innenfor følgende kategorier:

  • Bærbare PC’er
  • Stasjonæer PC’er
  • iPads
  • iPhones

Vi levere alt fra et par enheter til flere 100 enheter.

 

 

 

I følge blant annet GDPR er det et krav til sletting av data før man destruerer PC’er. Dette utfører vi i samarbeid med Blancco som er en anerkjent leverandør av formateringsprogramvare. Les mer om Blancco på https://www.blancco.com/.

Skal dere bytte PC park, eller fornye annet IT-utstyr?

Hvorfor ikke selge ditt gamle IT-utstyr til oss? Vi sørger for at all data blir sikkert slettet samt at vi kan hjelpe deg med overføring av data. Merkene vi tar imot hva gjelder PC’er business modeller av HP, Lenovo, Dell og Apple. Ellers så kjøper vi også iPhones, iPads samt ulike typer skjermer. Ta kontakt i dag ved å sende en mail til ordre@itmarked.no og bidra til en mer bærekraftig utvikling.

Rammeavtaler og innkjøp av renovert IT-utstyr

De fleste kommuner har i dag en eller flere rammeavtaler som de forholder seg til ved kjøp av IT-utstyr. Dette gjelder dog kun nytt IT-utstyr og brukt og renovert IT-utstyr er ikke omfattet av disse rammeavtalene. Det er nå flere fylkeskommuner, kommuner og virksomheter som har satt seg som mål og bidra til en mer sirkulær økonomi og har mer og mer fokus på sirkulært innkjøp.

Difi, direktoratet for forvaltning og IKT holder derfor på med å utarbeide en veiledning for dette til kommunale innkjøpere. Målet er at “Sirkulære anskaffelser bidrar til omstilling til en sirkulær økonomi med fokus på å forlenge tiden produkter kan dekke behov for ytelse og funksjon.”

Still krav til bærekraftig IT-utstyr i anskaffelsene

Om IT Marked

Vi har levert IT-utstyr til kommuner og bedrifter siden oppstarten i 2015 og vi har mange lojale kunder som benytter oss ved innkjøp av IT-utstyr.

  • Vi leverer et bredt sortiment med opptil 75 % rabatt på nyprisen.
  • Vi setter alltid kunden i fokus med personlig service og oppfølging.
  • Vi vil at du som kunde skal føle deg trygg og har derfor 1 års garanti og sikker sletting av data.

 

 

Ta gjerne kontakt for et tilbud

SEND OSS EN FORESPØRSEL

Dan DeveloperKommune/bedrift