Artikler

Kom i gang med våre startpakker

 

Vi hjelper deg…

For å gjøre enkelt for deg å sette opp ditt kontor, har vi lansert bærbare og stasjonære startpakker. Her kommer du raskt i gang og du får med alt du trenger inkludert kabler og ledninger. Velg en bærbare PC-pakke så er du oppe og går på 1-2-3. Her er det bare Plug & Play. 

 

Bærbar kontorpakke

Lenovo Thinkpad X240

Våre bærbare kontorpakker tar utgangspunkt i en ultraportabel bærbar PC fra Lenovo, Lenovo Thinkpad X240. Dette er en meget anvendelig og en av de mest populære jobb-PC’ene på markedet. Den har god ytelse i form av en i7 prosessor og har SSD disk for rask lagring. Den er også meget portabel og enkel å ha med på reise med sin kompakte størrelse på 12,5″. I tillegg er den meget robust og tåler en støyt. Det ergonomiske tastaturet er motstandsdyktig mot væske og er meget godt å skrive på slik at du jobber effektivt og raskt. Skjermen er meget lyssterk med en oppløsning på 1920×1080 som sikrer et meget klart bilde.

Du kan velge mellom to forskjellige bærbare kontorpakker, basis og pluss

 

Bærbar Kontorpakke basis inneholder følgende tilleggsprodukter

 

Lenovo Thinkpad Pro Dock

Med denne dockigstasjonen kan du koble opp 2 eksterne skjermer, tatatur, mus og printer.

 

Dell Utrasharp Premier Color 24″ U2412f

Meget bra skjerm med IPS panel på 24″ og full HD+ 1920×1200 og justerbar fot.

 

HP Tastatur Slim Business

Kablet business-tastatur fra HP med kortleser.

 

Logitech Trådløs Mus Mørkeblå M525

Meget god og presis mus som er ergonomisk utformet.

 

Bærbar Kontorpakke pluss inneholder følgende tilleggsprodukter

 

Lenovo Thinkpad Ultra Dock

Med denne dockigstasjonen kan du koble opp 2 eksterne skjermer, tatatur, mus og printer. Støtter HDMI, DVI, Displayport og VGA.

 

Dell Utrasharp Premier Color IPS 24″ U2413f

Sylskarpt bilde og mange tilkoblingsmuligheter. Med IPS panel på 24″ og full HD+ 1920×1200.

Ultrasharp 2413

 

 

Dell Multimediatastatur

Kablet tastaturet med 104 middels høye taster som gir en effektiv og god skrivefunksjonalitet. Tastaturet har 2 USB utganger.

 

Logitech Trådløs Mus Mørkeblå M525

Meget god og presis mus som er ergonomisk utformet.

 

Oppsummert har bærbar kontorpakke pluss bedre skjerm med raskere responstid, lysstyrke og fargegjengivelse samt HDMI og flere tilkoblingsmuligheter. Den har også en mer avansert dockingstasjon med HDMI-inngang med flere tilkoblinger samt oppgradert tastatur.

 

Stasjonær kontorpakke

Dell Optiplex 9010

PC’en i vår stasjonære kontorpakke er en Dell Optiplex 9010. Denne har en meget kraftig i5 prosessor på hele 3,2 GHz og er en perfekt maskin for ulik type bruk enten det er hjemme, på kontoret eller på skolen. I tillegg har denne også et utvidet grafikkort fra Nvidia som støtter 2 skjermer og takler bedre Adobe og videoredigering. 

Stasjonær Kontorpakke inneholder følgende tilleggsprodukter

 

Dell Utrasharp Premier Color 24″ U2413f

Sylskarpt bilde og mange tilkoblingsmuligheter. Med IPS panel på 24″ og full HD+ 1920×1200.

Ultrasharp 2413

 

 

Dell Multimediatastatur

Kablet tastaturet med 104 middels høye taster som gir en effektiv og god skrivefunksjonalitet. Tastaturet har 2 USB utganger.

 

Logitech Trådløs Mus Mørkeblå M525

Meget god og presis mus som er ergonomisk utformet.

 

Oversikt over våre startpakker

 

Bærbar Kontorpakke basis  – Kun 6.490,-

Bærbar Kontorpakke pluss – Kun 7.990,-

Stasjonær Kontorpakke      – Kun 4.990,-

 

Microsoft Office

Alle våre startpakker kan leveres med Microsoft Office 2016 og dette er et tilvalg man gjør i kjøpsprosessen. Vi kan tilby Home & Student og Home & Business versjon. Home & Student har alle de kjente office applikasjonene som Word, Excel, Powerpoint og One Note. For bedrifter anbefaler vi Home & Business som i tillegg også har Outlook.

 

Større innkjøp gir deg større fleksibilitet

Vi kan tilpasse spesifikasjoner og antall ved større innkjøp. Du kan sette sammen din egen startpakke og få et meget konkurransedyktig tilbud. Send oss en forespørsel i dag på ordre@itmarked.no, eller ta kontakt på telefon: 33 06 03 00.

 

Renoverte produkter

Alle våre startpakker består av brukte produkter som har blitt renovert bortsett fra mus og tastatur som er nytt. De renoverte produktene er i klasse A som betyr at produktet er i utmerket stand der ubetydelige bruksmerker etter normal bruk kan forekomme. Vi har testet produktet for 100% funksjonalitet og gir 1 års garanti på maskinvare.

Ved å kjøpe renoverte produkter sparer du ikke bare penger, men du sparer også miljøet. Vårt mål er å gjenbruke alt IT-utstyr og påvirke bransjen og myndigheter til å ta ansvar for en mer sirkulær økonomi og bærekraftig utvikling.

 

Vegard SvenningsenKom i gang med våre startpakker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *