Artikler

Hvorfor kjøpe brukt PC?

Å anskaffe seg brukt PC gir økonomisk gevinst samtidig som man sparer miljøet, uten at det trenger å påvirke maskinenes kvalitet, ytelse, holdbarhet eller pålitelighet. 

Miljø

PC’er inneholder blant annet edelmetaller,  tungmetaller, plastikk og gummi. Avhengig av modell fører én bærbar PC til et produksjonsutslipp på mellom 300kg og 800kg CO2, mens stasjonære passerer 1 tonn. I løpet av sin levetid går hele 78 % av all ressursbruk en PC benytter i sin levetid til produksjonen av selve PC’en. Vi sparer derfor miljøet for ressursbruk, avfall og utslipp hvis man heller velger renovert og brukt. 
 

Økonomi

Maskinene har mange år med restarbeidsevne etter 2-3 år i bruk. En PC som kostet 17 000,- for 3 år siden vil koste mellom 50-35% av den prisen i dag. Slik vil du kunne forsyne 3 ansatte med gode arbeidsmaskiner for prisen til 1 i flere år fremover. Samtidig vil PC-ens minne og disk være oppgradert til å passe dagens standarder. Maskinen vil i sin tur yte bedre og føles ut som ny. Man sparer også mye på å bytte ut PC-ens komponenter ved behov fremfor å kjøpe en ny PC.
 

Sikkerhet

Våre renoverte PC-er er blitt overhalt og oppgradert på utsiden og på innsiden. Vi selger kun profesjonelt utstyr som har har programvareløsninger som ivaretar sikkerheten til alt som blir lagret på den. Så lenge en brukt PC har levetid igjen kan den oppgraderes og tilrettelegges for å leve ytterligere flere år. Slik kan du med sikkerhet unngå tap av personlig informasjon, bilder, programmer m.m.
 

Ytelse

Profesjonelle PC-er som vi bearbeider består av deler, materialer og komponenter av høyere kvalitet enn vanlige standard PC-er, og yter derfor svært bra. Maskinene har som regel i5, i7 eller Xeon prosessor, og i noen tilfeller større og kraftigere utgaver. Våre maskiner er bedriftsrettet, noe som betyr at de har evnen til å håndtere langt større og krevende oppgaver enn det vi kaller for «konsument PC-er».
 

Kvalitet

Alle våre PC-er er av kvalitet i toppsjiktet og er konstruert for røff behandling og lang levetid. Takket være militære tester for å sikre kvalitet og utholdenhet, vil kvaliteten på produktet sikre mange års levetid. Til sammenligning vil en ny og billig konsumer-PC vare i omtrent 3-5 år da den er ment for å leve i kort tid. Våre PC-er lever i 7-10 år grunnet kvaliteten i materialene. Produsentene satser i grunn på 8 år men blir en PC godt ivaretatt, vil den sørge for flere leveår.
 

Brukt PC

Produktene våre har vært brukt og bruksmerker kan forekomme, men har i etterkant blitt rengjort, slettet, inspisert, oppgradert og testet. Produktene er nøye kontrollert og undersøkt av fagpersoner. PC’ene leveres med en ny installasjon av operativsystemet og 1 års garanti på maskinvare følger med.
 

Konklusjon

En brukt PC kan brukes over lengre tid enn hva man skulle forvente. Man sparer penger og miljøet på å kun oppgradere innholdet fremfor å anskaffe ny, og kvaliteten til produktet sikrer dobbelt så lang levetid sammenlignet med billige nye PC-er.
 
Summen av ovennevnte punkter skaper et grunnlag for en sunn industri og bærekraftig utvikling, som i sin tur sørger for en miljøvennlig fremtid med økonomisk gevinst for alle parter.
Derfor er vi her for deg slik at vi kan hjelpe deg til å ta et smartere valg.
 
Klikk her, for å se vårt utvalg på renoverte PC’er.
 
 
Se gjerne denne korte filmen om bærekraftig utvikling
 
butikkadminHvorfor kjøpe brukt PC?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *