76444

HP USB smarcard keyboard NO

Varenr: 216192
119,-
478 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

HP USB SmartCard-tastatur er et tastatur fra HP som er designet for å gi ekstra sikkerhet og funksjonalitet ved bruk av smartkortautentisering.

Dette tastaturet er spesielt egnet for bedriftsmiljøer og profesjonelle brukere som krever høy sikkerhet for sensitive data og systemtilgang.



Smartkortleser: Tastaturet har en integrert smartkortleser som lar brukere autentisere seg ved å bruke smartkort i stedet for tradisjonelle passord. Dette gir ekstra sikkerhet og beskyttelse mot uautorisert tilgang.

Tastaturlayout: Tastaturet har en standard tastaturlayout med norske tastaturtegn, som gjør det enkelt og intuitivt å bruke for norske brukere.

USB-tilkobling: Tastaturet tilkobles datamaskinen via en USB-tilkobling, noe som gjør det kompatibelt med de fleste moderne datamaskiner og bærbare enheter.

Holdbarhet: HP USB SmartCard-tastaturet er konstruert for å være robust og holdbart, slik at det tåler daglig bruk i krevende arbeidsmiljøer.

Ergonomisk design: Tastaturet har en ergonomisk utforming med komfortable taster og en behagelig skriveopplevelse, noe som reduserer belastningen på håndleddene og øker brukerkomforten ved langvarig bruk.

Kompatibilitet: Tastaturet er kompatibelt med de fleste operativsystemer, inkludert Windows, macOS og Linux, noe som gjør det til et allsidig valg for ulike typer datamaskiner og arbeidsmiljøer.

Teknisk info

Produktinformasjon

Tilstand New