128045

HP Z43 4K Ultra HD

3840x2160 at 60Hz, HDMI, Display Port

Varenr: 173141
4 990,-
16 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

HP Z43 er en profesjonell skjerm designet for brukere som krever høykvalitets skjermytelse for oppgaver som grafisk design, videoredigering og andre kreative aktiviteter, samt for fagfolk som krever nøyaktig fargegjengivelse og høy oppløsning for sitt arbeid. Her er noen nøkkelegenskaper ved HP Z43:

43-tommers skjerm: Z43 har en stor 43-tommers diagonalskjerm, som gir god skjermflate for fleroppgavekjøring og immersive visningsopplevelser.

4K UHD-oppløsning: Med en oppløsning på 3840 x 2160 piksler, leverer Z43 skarpe og detaljerte bilder, noe som gjør den egnet for oppgaver som krever høy presisjon og klarhet.

IPS-panelteknologi: Skjermen benytter sannsynligvis IPS (In-Plane Switching) panelteknologi, som tilbyr brede visningsvinkler og nøyaktig fargegjengivelse, avgjørende for profesjonelt arbeid der farge nøyaktighet er viktig.

Farge nøyaktighet: Det er sannsynlig at HP Z43 kommer med funksjoner for fargekalibrering eller støtter kalibreringsverktøy for å sikre konsistent og nøyaktig fargegjengivelse for fagfolk som jobber innen grafisk design, fotografering og videoredigering.

Tilkoblingsalternativer: Skjermen forventes å tilby et utvalg av tilkoblingsalternativer, inkludert DisplayPort, HDMI, USB-porter, og potensielt andre porter for sømløs tilkobling med ulike enheter.

Justerbarhet: Z43 kan ha justerbare ergonomiske alternativer som tilt, sving, høydejustering og pivot, slik at brukerne kan tilpasse visningsvinkelen for optimal komfort og produktivitet.

Holdbarhet og byggekvalitet: Som en del av HPs profesjonelle produktlinje, er Z43 sannsynligvis bygd med tanke på holdbarhet og pålitelighet, med en solid konstruksjon egnet for lange arbeidstimer i profesjonelle miljøer.

Alt i alt er HP Z43 designet for å møte de krevende kravene til fagpersoner som er avhengige av høykvalitets skjermer for sitt arbeid, og tilbyr funksjoner som er rettet mot forbedret produktivitet, nøyaktighet og komfort.

Teknisk info

Produktinformasjon

Chassistype Monitor
Garanti 2 År
HDMI 1 port
USB-C / Thunderbolt 1 port
DisplayPort / Mini DP 2 porter
USB 3.0 3 porter
Vekt (kg) 10Kg +
Skjermoppløsning 3840 x 2160
Årsmodell 2022
Skjermstørrelse 43"