113912

HP ProDesk 400 G6 SFF

i5, 8GB RAM, 256GB SSD, DVD/RW

Varenr: 168855
8 096,-
8 995,-Ordinær pris
1 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

HP ProDesk 400 G4 Microtower-pc
HP ProDesk 400 MT er en redesignet, sikker og pålitelig personlig datamaskin med stor kraft og gode ytelsesegenskaper som er skalerbar for å vokse med virksomheten din. Den leveres i pent design med et kabinett som er 27% mindre enn tidligere generasjon og tilpasset etter den moderne arbeidsplassen, nå og i fremtiden.


Kraftige alternativ
Håndter arbeidsdagen med høy ytelse takket være 6.generasjons Intel® Core™ i3/i5/i7 prosessorer som forbedres av ekstrautstyr som et Intel® Optane™-minne, SSD-er, et DDR4-minne på opptil 32 GB og dedikert grafikk.


Skalerbarhet som forbedrer investeringen
Hele verdien på investeringen din leveres med en konfigurasjon som utvider levetiden på datamaskinen din. HP ProDesk 400 MT har tre stasjoner og tre kortplasser i fullhøyde samt eldre porter som valgmulighet for å enkelt kunne tilkobles til flere HP-skjermer.


Testet og klar for bruk
Den pålitelige HP ProDesk 400 SFF har gjennomgått 120 000 timer av HPs totale testprosess og nå har den et ekstra støvfilter som valgmulighet for å øke brukertiden for datamaskinen din gjennom å redusere inntaket av mengden luftbårne partikler i de mest krevende arbeidsmiljøene.


Supersikker. Superbeskyttet.
HP Client Security-sviten Gen3 har HP Multifaktorautentisering, HP Device Access Manager (kjøpes separat), HP SpareKey og HP Password Manager. Disse verktøyene samarbeider for å holde informasjonen utenom rekkevidde og beskytte mot tyveri og angrep av uautoriserte brukere.


Ingenting får komme i veien
Håndter arbeidsdagen med Windows 10 Pro og den kraftige HP ProDesk 400 MT med innebygde funksjoner for sikkerhet, samarbeid og tilkobling.


Arbeid uavbrutt
Hold produktiviteten på topp og minst driftsstoppene med det innebygde programmet HP BIOSphere Gen3. Datamaskinene dine har en ekstra beskyttelse takket være automatiske oppdateringer og sikkerhetskontroller.


Få opp farten på grunnleggende IT-administrasjon.
Benytt HP Manageability Integration Kit for bildeskaping, håndtering av maskinvare, BIOS og sikkerhet skal gå raskere når du håndterer enheter via Microsoft System Center Configuration Manager.


Innebygget robusthet
Du kan slappe av med en datamaskin som gjør det den skal og som er laget for å klare HPs totale testprosess.

 

Holder medfølger ikke.

Teknisk info

Produktinformasjon

Chassistype Small Form Factor (SFF)
DisplayPort / Mini DP 1 port
Garanti 2 År
Harddisk teknologi SSD
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Optisk (CD / DVD / Blu-ray) Ja
Prosessor hastighet 3.00GHz
Prosessor type Core i5-9500
Serial Port 1 port
Tilstand Brukt
VGA skjermtilkobling 1 port
Ethernet/LAN 10/100/1000
Operativsystem Windows 11 Professional
Prosessor familie Intel i5
Harddisk lagringskapasitet 200GB-299GB
Minne/ RAM 8 GB
USB 3.0 4 porter
Vekt (kg) 5-10Kg
USB 2.0 6 porter
Årsmodell 2020


Tilbehør