128789

ALOGIC 8-porters USB-ladestasjon

Varenr: 173305
581,-
645,-Ordinær pris
3 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse
ALOGIC 8-porters USB-ladestasjon er en enhet designet for å lade flere USB-drevne enheter samtidig. Her er noen nøkkelfunksjoner ved denne ladestasjonen:

Antall porter: Ladestasjonen har åtte USB-porter, som gjør det mulig å lade opptil åtte enheter samtidig.

Hurtiglading: Den støtter trolig hurtigladingsteknologi, noe som gir rask lading for kompatible enheter for å redusere ladetiden.

Universell kompatibilitet: Ladestasjonen er kompatibel med et bredt spekter av USB-drevne enheter, inkludert smarttelefoner, nettbrett, smartklokker, Bluetooth-hodetelefoner og mer.

Smart lading: Den kan ha smart ladingsteknologi som automatisk oppdager og leverer optimal ladestrøm for hver tilkoblede enhet, noe som sikrer trygg og effektiv lading.

Kompakt design: Ladestasjonen er kompakt og plassbesparende, noe som gjør den egnet for bruk på skrivebord, benkeplater, nattbord eller hvor som helst du trenger å lade flere enheter samtidig.

Overstrømbeskyttelse: Den kan ha innebygd overstrømbeskyttelse for å beskytte enhetene mot overdreven strøm og forhindre skade på enhetenes batterier.

LED-indikatorer: Den kan ha LED-indikatorer for å indikere ladestatusen til hver port, noe som gjør det enkelt å overvåke ladeutviklingen.

Avtakbar strømkabel: Ladestasjonen kan leveres med en avtakbar strømkabel for enkel lagring og transport.

Den SB-DCS8 fra ALOGIC tilbyr en praktisk og effektiv løsning for lading av flere enheter samtidig, noe som gjør den ideell for bruk hjemme, på kontoret eller andre steder der flere enheter trenger lading samtidig.
Teknisk info

Produktinformasjon

Tilstand New