129086

Dell OptiPlex 5000 DM

i5, 16GB RAM, 256GB SSD, WiFi

Varenr: 173349
5 841,-
6 490,-Ordinær pris
1 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehør
Beskrivelse

Dell OptiPlex 5000 DM er en serie stasjonære datamaskiner designet for bedriftsmiljøer og profesjonelle brukere.

Ytelse: Dell OptiPlex 5000 DM-serien tilbyr pålitelig ytelse og allsidighet for en rekke profesjonelle bruksområder. Med kraftige prosessorer, rikelig med minne og lagringsalternativer, er disse datamaskinene godt egnet for multitasking, kontorarbeid, dataanalyse og mer.

Kompakt design: DM-modellen (Desktop Mini) har en kompakt og plassbesparende design som passer perfekt for miljøer med begrenset plass. Den kan enkelt plasseres på skrivebordet eller festes bak en skjerm ved hjelp av VESA-monteringsalternativer.

Tilpasningsdyktighet: OptiPlex 5000 DM-serien tilbyr fleksibilitet og tilpasningsmuligheter for å møte ulike behov og krav. Med et utvalg av tilkoblingsporter, utvidelsesspor og konfigurasjonsalternativer kan disse datamaskinene tilpasses for å passe til spesifikke bruksområder og arbeidsflyter.

Sikkerhetsfunksjoner: Dell OptiPlex-serien er kjent for å tilby omfattende sikkerhetsfunksjoner som beskytter mot trusler og sikrer dataintegritet. Dette inkluderer TPM (Trusted Platform Module), BIOS-baserte sikkerhetsfunksjoner, krypteringsalternativer og mer.

Administrasjonsfunksjoner: Med Dell's administrasjonsverktøy som Dell Client Command Suite, kan IT-administratorer effektivt administrere og vedlikeholde OptiPlex-datamaskiner i bedriftsmiljøer. Dette gjør det enkelt å distribuere programvareoppdateringer, overvåke systemytelse og implementere sikkerhetspolicyer.

Samlet sett er Dell OptiPlex 5000 DM en pålitelig og allsidig serie stasjonære datamaskiner som er designet for å møte behovene til moderne bedriftsmiljøer. Med sin kraftige ytelse, kompakte design og omfattende sikkerhets- og administrasjonsfunksjoner, er disse datamaskinene et ideelt valg for profesjonelle brukere og bedrifter som krever pålitelighet og produktivitet.

Teknisk info

Produktinformasjon

Chassistype DM
Garanti 2 År
Harddisk teknologi SSD
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Prosessor hastighet 2.40GHz
Prosessor type Core i5-12500T
Tilstand Brukt
USB-C / Thunderbolt 1 port
DisplayPort / Mini DP 2 porter
Ethernet/LAN 10/100/1000
Operativsystem Windows 11 Professional
Prosessor familie Intel i5
Harddisk lagringskapasitet 200GB-299GB
USB 3.0 5 porter
Vekt (kg) 5-10Kg
Minne/ RAM 16 GB
Årsmodell 2021


Tilbehør