161278 161278

Dell Latitude E5450 14"

i5, 8GB RAM, 128GB SSD, GeForce 830M

Varenr: 139302
2 870,-
-+
9 på lager
BeskrivelseSpesifikasjonerTilbehør
Beskrivelse

Dell Latitude E5450 14" 

 

Tynn og lett for mobil produktivitet
En av Dells tynneste og letteste vanlige bærbare PC. Med batterier som varer hele dagen, kan du være produktiv uansett hvor du arbeider fra med Dell Latitude 14 5000-serien.

 

Robusthet du kan stole på
Dell Latitude 14 5000-serien er bygget for å vare, med sølesikkert tastatur og solide, elokserte hengsler, pluss et valgfritt strukturforsterket magnesiumskjermdeksel for berøringsmodeller.

 

Vidåpen
Hold enkelt kontakten med en eloksert 180-graders hengsleløsning som gjør at du kan åpne opp den bærbare PC-en og legge skjermen og tastaturet flatt på et hvilket som helst underlag.

 

Sikker. Administrerbar. Pålitelig. Latitude.
Verdens sikreste bærbare virksomhets-PC-er: Det er bare Dell som tilbyr omfattende kryptering, avansert godkjenning og den nyeste beskyttelsen mot skadelig programvare fra én og samme kilde. Dell DDP|E beskytter data på alle endepunkter, inkludert eksterne medier, harddisker med egenkryptering og offentlig nettskylagring. DDP | Security Tools gir avanserte godkjenningsalternativer som hjelper deg med å holde uautoriserte brukere borte fra dataene. Dell har en ny tilnærming til beskyttelse mot skadelig programvare ved å beskytte data og brukere fra alt ikke-klarert innhold med DDP | Protected Workspace.

 

De mest brukervennlige bærbare virksomhets-PC-ene
Dell Latitude bærbare PC-er er verdens mest administrerbare med Dells unike vPro funksjoner for én-til-mange, eksterne BIOS-oppdateringer og sletting av harddisk. Førsteklasses administrering er en selvfølge. Du kan øke effektiviteten ved å redusere tiden som brukes på manuelle og feilutsatte oppgaver, ved å bruke den nye Dell Client Command Suite. Programmet består av kostnadsfrie automatiseringsverktøy som reduserer IT-kostnadene.

 

Svært pålitelig
Dell Latitude 14 5000-serien er mer slitesterk enn forgjengeren og er en del av den mest solide serien vår av bærbare PC-er. Den gjennomgår omfattende testing for å sikre at den tåler arbeidsdagen. Den er laget i førsteklasses materialer med forbedret hengslestruktur, valgfri magnesiumlegering og valgfrie berøringsskjermer med Corning® Gorilla® Glass NBT som gir ti ganger bedre beskyttelse mot riper(Tilbudet kan variere etter land og konfigurering). Få en enhetlig løsning med dokking i E-serien og vanlige strømadaptere for sjettegenerasjons Latitude. I tillegg får du ekstra trygghet via service og støtte på virksomhetsnivå.

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Produsent Dell
Skjermstørrelse 14"
Chassistype Laptop
Tilstand Brukt
Operativsystem Windows 10 Professional
Prosessor familie Intel i5
Prosessor type Core i5-5300U
Prosessor hastighet 2.30GHz
Minne/ RAM 8 GB
Harddisk teknologi SSD
Harddisk lagringskapasitet 100GB-150GB
Skjermoppløsning 1366 x 768
Webkamera oppløsning 720p (1280×720)
Garanti 12 MND
Vekt (kg) 0-1.5Kg
VGA skjermtilkobling 1 port
HDMI skjermtilkobling 1 port
USB 3.0 3 porter
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Trådløst nett / WiFi 802.11ac
Blåtann Ja
Årsmodell 2015


Tilbehør