128920

Belkin Dual USB-A Car Charger 24W

USB-C Cable, Black

Varenr: 173326
113,-
125,-Ordinær pris
18 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Belkin Dual USB-A Car Charger med USB-C-kabel er en praktisk lader for bruk i bilen som lar deg lade to enheter samtidig via USB-porter.

Dual USB-A-porter: Laderen har to USB-A-porter som tillater lading av to enheter samtidig. Disse portene har en total effekt på 24 watt, som er tilstrekkelig for å lade smarttelefoner, nettbrett og andre USB-drevne enheter.

USB-C-kabel inkludert: Laderen leveres med en USB-C-kabel som lar deg lade USB-C-kompatible enheter, for eksempel de nyeste smarttelefonene, nettbrettene og bærbare enhetene som støtter denne standarden.

Universell kompatibilitet: Laderen er kompatibel med en rekke enheter som støtter USB-lading, inkludert smarttelefoner, nettbrett, bærbare datamaskiner, kameraer og mer. Det støtter også hurtigladingsteknologier som Qualcomm Quick Charge for kompatible enheter.

Sikkerhetsfunksjoner: Belkin-laderen er utstyrt med innebygde sikkerhetsfunksjoner som beskytter enhetene dine mot overstrøm, overoppheting og kortslutning, og sørger for en trygg ladeopplevelse.

Kompakt design: Laderen har en kompakt og slank design som gjør den enkel å ta med seg og bruke i bilen. Den har også en svart farge som passer godt inn i de fleste bilmiljøer.

Samlet sett er Belkin Dual USB-A Car Charger med USB-C-kabel et praktisk tilbehør for å lade enheter mens du er på farten. Med to USB-porter og en inkludert USB-C-kabel er det enkelt å holde enhetene dine ladet og klare uansett hvor du er.

Teknisk info

Produktinformasjon

Tilstand New