Din IT-leverandør og servicepartner

Garanti

Vi tilbyr 1 års garanti på maskinvare som enkelt kan utvides til 3 år.

 

Lønnsomhet

Bruk penger på noe annet enn IT-utstyr. Spar opptil 75% på nypris.

 

Startpakke

Velg en av våre ferdig startpakker eller konfigruer din egen.

Serviceavtale

Vi tilbyr serviceavtale på alle våre PC’er. Kun 1490,- per maskin per år.

Vi hjelper deg å komme igang

Vi tilbyr følgende tjenester

Vi tilbyr kjøp av klassesett og større partier

Skal du kjøpe flere PC’er av gangen, kan du velge å kjøpe klassesett eller større partier på flere hundre stk. Du bestemmer selv antall, merke og spesifikasjoner. Du vil med dette spare mye penger samt at du har tryggheten med 1 års garanti.  Send oss en mail på anbud@itmarked.no eller ring Vegard Svenningsen som er daglig leder på 415 78 400 hvis du lurer på noe.

Ikke bare sparer du penger, men dette er også et miljøtiltak for bærekraftig utvikling.

Skal din bedrift bytte PC park, eller fornye annet IT-utstyr?

Hvorfor ikke selge ditt gamle IT-utstyr til oss? Vi sørger for at all data blir sikkert slettet samt at vi kan hjelpe deg med overføring av data. Merkene vi tar imot hva gjelder PC’er business modeller av HP, Lenovo, Dell og Apple. Ellers så kjøper vi også iPhones, iPads samt ulike typer skjermer. Ta kontakt i dag ved å sende en mail til vegard@itmarked.no og bidra til en mer bærekraftig utvikling.

Fordel kostnadene ved å lease.

I samarbeid med DNB tilbyr vi leasing av maskiner i 1, 2 eller 3 år. Ta kontakt for mer informasjon.

Trenger du IT-utstyr i en kort eller periode?

Da kan du fritt velge i vårt sortiment og avtale leieperioden. Vi er fleksible i forhold til leieperiode og dette kan avtales fra dato til dato. Vi leverer IT-utstyr med høy kvalitet og hjelper deg med å komme i gang. Send oss en forespørsel post@itmarked.no

I følge blant annet GDPR er det et krav til sletting av data før man destruerer PC’er. Dette utfører vi i samarbeid med Blancco som er en anerkjent leverandør av formateringsprogramvare. Les mer om Blancco på https://www.blancco.com/. Vi må få tilsendt din PC for sletting. Ta kontakt med oss på post@itmarked.no

Vi har sortiment tilpasset dine behov

Du kan fritt velge utifra vårt sortiment i vår nettbutikk samt at vi leverer også nye produkter eller ev. en sammensetning av brukt og nytt. Vi kan også tilpasse spesifikasjoner og antall etter nærmere avtale.

For å gjøre det enkelt for deg å sette opp ditt kontor, har vi laget bærbare og stasjonære PC pakker som er prekonfigurerte. Her kommer du raskt i gang og du får med alt du trenger inkludert kabler og ledninger. Velg gjerne en bærbare eller stasjonær PC-pakke så er du oppe og går på 1-2-3.

Oversikt over våre startpakker, finner du her.

IT Marked er en del av IT Servicepartner AS

Om IT Marked

Vi har levert IT-utstyr til bedrifter siden oppstarten i 2015 og vi har mange lojale kunder som benytter oss ved innkjøp av IT-utstyr. Hovedgrunnen til dette er følgende:

  • Vi leverer det du trenger til opptil 75 % rabatt på nyprisen.
  • Vi setter alltid kunden i fokus med personlig service og oppfølging.
  • Vi vil at du som kunde skal føle deg trygg og har derfor 30 dager åpent kjøp med 1 års garanti, fri frakt og sikker sletting av data. Vi har også mye kunnskap og kompetanse på huset for å kunne bistå og hjelpe deg når det skulle være behov.

 

 

SE VÅRE BÆRBARE STARTPAKKER

Vi hjelper deg å komme i gang! Velg en startpakke og du er oppe og går på 1-2-3. Her er det bare Plug & Play.

…OG STASJONÆRE STARTPAKKER

SEND OSS EN FORESPØRSEL


Din IT-leverandør og servicepartner

Dan DeveloperBedrift & større forespørsler