75177

iPad Air 2 32GB Space Gray

9,7" Retina, 8MP

Varenr: 214925
2 195,-
-+
3 på lager
BeskrivelseSPESIFIKASJONER
Beskrivelse

Så mye å holde på med. Så lite å holde i
Vi har alltid hatt et noe paradoksalt mål for iPad. Vi har ønsket å skape en enhet som er umåtelig kraftig, men som likevel er så tynn, lett og intuitiv å bruke, at du nesten glemmer hvor mye krefter du faktisk holder i hånden. En enhet som lar deg gjøre de mest utrolige ting, men som likevel aldri er i veien. Med iPad Air 2 har vi fått til alt det. Og mye mer.


Ikke bare en tynnere skjerm. Også en bedre skjerm
For å oppnå den forbløffende tynne silhuetten til iPad Air 2, startet vi med å designe Retina-skjermen på nytt. Det som tidligere var tre lag, smeltet vi sammen til ett. Og skjermen ble ikke bare tynnere, den ble bedre også. Med sterkere kontraster og mer levende farger. Så la vi til antirefleksbelegget som gjør iPad Air 2 til det nettbrettet med minst gjenskinn i hele verden.


Massive krefter. I en minimalistisk form
iPad Air 2 er ikke bare tynnere. Den er også mye kraftigere. Vi utviklet en ny chip, A8X, som gir betydelig bedre prosessor- og grafikkytelse enn forgjengeren. Og med 64-bits arkitektur i datamaskinklassen er iPad Air 2 faktisk like kraftig som det mange datamaskiner er. Den er energieffektiv også. Med batteritid på ti timer kan du både jobbe, spille, surfe og shoppe – hele dagen lang.


Sikkerheten er basert på en unik design, nemlig fingeravtrykket ditt
iPad Air 2 leveres med banebrytende Touch ID-teknologi. Sikkerheten er enestående fordi den bruker verdens mest perfekte passord. Fingeravtrykket ditt. Så du låser opp iPad Air 2 raskt med et enkelt trykk. Men Touch ID er mer enn det. Du kan også handle sikkert på iTunes, iBooks og App Store.


To utsøkte kameraer. Elegant kamuflert som en iPad
Det nye iSight-kameraet er vårt beste iPad-kamera noensinne, med avansert optikk, bedre sensor og en kraftig bildesignalprosessor. Det har nye funksjoner som panorama, video i tidsforløp, sakte film, seriebildemodus og tidsstyrt selvutløser. FaceTime HD-kameraet er også designet på nytt. Det har fått forbedret sensor og større bildepunkter, og tar nå bedre bilder i dårlig lys. Resultatet? Alle bildene og videoene dine – og videosamtalene og selfiene – ser superbra ut.


Gode ting kommer til den som ikke har tid til å vente
Wi-Fi på iPad Air 2 er raskt – mer enn dobbelt så raskt som forrige generasjon – dermed går det nå raskere å laste ned filmer og strømme videoer. Og Wi-Fi + Cellular-modellen, er i tillegg utstyrt med enda raskere og mer avansert trådløsteknologi.


Apper designet for iPad. Og alt du har lyst å gjøre
iPad Air 2 leveres med kraftige apper for alt det du gjør hver dag, som å surfe på nettet, sjekke e-post, redigere filmer og bilder, skrive rapporter og lese bøker. Og App Store har hundretusenvis av apper som er spesialutviklet for den store Retina-skjermen. De er ikke bare forstørrede telefonapper. Så uansett om du er interessert i å ta bilder, spille, reise eller holde orden i økonomien din, finnes det en app som hjelper deg med å gjøre det du gjør – enda bedre.


Hold deg oppdatert
Denne iPad'en støtter siste versjon av iPadOS


I esken:
iPad Air 2
Lightning til USB-kabel
USB-lader

SPESIFIKASJONER

Produktinformasjon

Produsent Apple
Blåtann Ja
Chassistype Tablet
Frontkamera piksler 1.2 MP
Garanti 12 MND
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Mobilnettverk/ WAN WiFi Only
Tilstand Brukt
Vekt (kg) 0-1.5Kg
Hovedkamera (bak) piksler 8 MP
Lagringskapasitet Tablet/Telefon 32 GB
Skjermoppløsning 2048 x 1536
Årsmodell 2016 - 2017
Farge Space Gray
Skjermstørrelse 9.7"