120680

Samsung Galaxy Watch 4 Classic

Silver 44.mm, WiFi/GPS

Varenr: 170954
1 995,-
1 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

"DM1K" er en spesifikk modellvariant av Samsung Galaxy Watch 4 Classic. Samsung bruker slike modellbetegnelser for å identifisere forskjellige versjoner eller konfigurasjoner av produktet. Galaxy Watch 4 Classic er en avansert smartklokke som kombinerer stil, helse- og treningsfunksjoner, og tilkoblingsmuligheter.

Her er noen av funksjonene og egenskapene du kan forvente fra Galaxy Watch 4 Classic (DM1K):

Helse- og fitnesssporing: Klokken kan overvåke pulsen din, måle oksygenmetningen i blodet, spore skritt, søvn og mer. Den gir deg innsikt i din daglige aktivitet og helsestatus.

EKG og blodtrykksmålinger: Noen modeller av Galaxy Watch 4 Classic støtter EKG-målinger og måling av blodtrykk, noe som gir deg verdifull helseinformasjon.

Tilkoblingsmuligheter: Du kan koble klokken til smarttelefonen din for å motta varsler, svare på meldinger, og utføre samtalefunksjoner direkte fra klokken.

Stil og skjerm: Klokken har et klassisk design med en dreibar ring for enkel navigasjon. Den har en klar skjerm som viser klokkeslett, varsler og helsestatistikk.

App-økosystem: Du kan tilpasse klokken ved å installere apper fra Samsungs egen app-butikk, inkludert helse- og treningsapper.

Vanntett: Galaxy Watch 4 Classic er vanligvis vanntett, slik at du kan bruke den under vannaktiviteter.

Teknisk info

Produktinformasjon

Bluetooth Ja
Garanti 2 År
WiFi Yes
Annet
  • Trådløs lading
  • Fingeravtrykksleser
  • Touch
Årsmodell 2021