173421

Apple iPad Pro 2nd Gen. Silver

256GB, 12.9", 4G, Retina, 8MP

Varenr: 142401
7 871,-
8 745,-Ordinær pris
Ikke på lager
BeskrivelseSpesifikasjonerTilbehør
Beskrivelse

Apple iPad Pro 2.gen 256GB 4G Silver 12,9"

 

Mer enn en PC – bare mindre.

iPad Pro er den kompromissløs visjon for hva datamaskiner kan være. Den gir deg langt større kraft enn de fleste bærbare PC-er. Med berøringer, sveip og skriveverktøy får du enklere måter å løse kompliserte oppgaver på. iPad Pro kombinerer kraft, allsidighet og brukervennlighet på en måte ingen datamaskin har gjort det før. Som sagt: Den er mindre, men fremfor alt er den mye, mye mer.

 

Retina Display

Nøkkelen til iPad-opplevelsen er skjermen. Den er grensesnittet du betjener med Multi-Touch, og den viser deg innhold ned i minste detalj. Derfor ville vi utvikle den mest livaktige Retina-skjermen noensinne. iPad Pro – med vår aller mest avanserte skjerm, er verdens mest lyssterke nettbrett, med minst gjenskinn.

 

Fargestandarden som er god nok for Hollywood.

iPad Pro med 12,9-tommers skjerm benytter samme fargerom som den digitale filmindustrien. Dette utvidete fargeområdet gir iPad Pro opptil 25 prosent større fargemetning enn tidligere iPad-modeller. Fargene er mer levende, mer virkelighetstro og mer engasjerende enn noen gang.

 

Se alt i sitt beste lys. I alt slags lys.

Folk vil helst bruke iPaden sin overalt. Derfor har nye iPad Pro med 12,9-tommers skjerm True Tone-visning. Den benytter avanserte, firekanals sensorer for omgivelseslys, som automatisk tilpasser fargene og intensiteten på skjermen til lysforholdene der du er. Dette gjør det lettere å se skjermen uansett hvor du er, og leseopplevelsen blir nesten som på papir.

 

Fire høyttalere

Med en hi-fi-høyttaler i hvert hjørne, leverer iPad Pro et fyldig, bredt og detaljert lydbilde. De høyeste frekvensene styres automatisk til de øverste høyttalerne, uansett hvordan du holder den. Om du spiller et spill eller ser på en film, blir både du – og ørene dine – helt oppslukt.

 

Raskere enn en rask bærbar. Og mer bærbar.

Med en kraftig 64-bits A10X-chip er iPad Pro i stand til å gjøre ting som tidligere var forbeholdt stasjonære PC-er. For ikke å snakke om tingene det aldri ville falt deg inn å gjøre på en PC. Til tross for de banebrytende ytelsene, sørger den strømgjerrige arkitekturen i A10X for opptil 10 timers batteritid.

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Produsent Apple
Skjermstørrelse
  • 9.7"
  • 12.9"
Chassistype Tablet
Tilstand Brukt
Lagringskapasitet Tablet/Telefon 256 GB
Frontkamera piksler 7 MP
Hovedkamera (bak) piksler 12 MP
Farge Silver
Garanti 12 MND
Annet
  • Facetime HD Webcam
  • Fingeravtrykksleser
Blåtann Ja
Mobilnettverk/ WAN
  • WiFi + Cellular
  • 4G


Tilbehør