170944 170944 170944

Apple MacBook 12" SpaceGrey

m3, 8GB RAM, 256GB SSD

Varenr: 141716
7 376,-
8 195,-Ordinær pris
-+
3 på lager
BeskrivelseSpesifikasjonerAlternativer
Beskrivelse

Lettere og tynnere
Målet med MacBook var å gjøre det umulige – å gi brukeren en fullverdig opplevelse i den letteste og mest kompakte bærbare Macen noensinne. Man har måtte se på hver minste detalj med nye øyne for at maskinen ikke bare skulle bli tynnere og lettere, men bedre. Resultatet er mer enn en ny bærbar maskin. Den har forbedret prosessor, flashlagring og batteritid på opptil ti timer.

Retina-skjermen tøyer grenser.
I samme øyeblikk som du åpner MacBooken, bringes alt i fokus på den praktfulle 12-tommers Retina-skjermen. Det heldekkende glasset går fra kant til kant. Bildene på skjermen er rike på detaljer og fulle av liv. Og over tre millioner piksler gjør hver bokstav krystallklar. Alt dette på den tynneste, mest energieffektive Retina-skjermen en Mac noensinne har hatt – perfeksjonert for en storslått visuell opplevelse i en ufattelig minimalistisk design.

Større taster. Full bredde. Mye mindre.
Den har tastatur i full størrelse, slik at det å skrive går som en lek. Men for å finne plass i et så slankt kabinett, måtte vi se på oppbyggingen av et tastatur med helt nye øyne. For å kunne lage det nye tastaturet så mye tynnere, måtte vi rekonstruere hver eneste tast – og den underliggende mekanismen. Resultatet har blitt en mer presis, responsiv og behagelig skriveopplevelse, der alt bokstavelig talt føles riktig.

Større trykk på funksjonalitet med Force Touch.
MacBook lanserer en helt ny måte å bruke styreflaten på. Force Touch-styreflaten er laget for å gi et likt og responsivt klikk uansett hvor på flaten du trykker. Og trykksensorene under styreflaten registrerer hvor hardt du trykker. Det gir et nytt samspill mellom deg og Mac'en. Du kan bruke hardt klikk til å aktivere nye egenskaper, som å slå opp definisjonen av ord eller forhåndsvise filer bare ved å klikke og fortsette å trykke på styreflaten. Du får også følbare tilbakemeldinger. Styreflaten vibrerer og gir deg bokstavelig talt en følelse av det som skjer på skjermen. Disse avanserte egenskapene kommer i tillegg til alle de intuitive Multi-Touch-bevegelsene Mac-brukere liker så godt. Du vil få bedre kontakt med Macen din enn noen gang før. Uten å løfte en finger.

Fullt utrustet for en trådløs verden.
MacBook er utviklet for å passe perfekt inn i vår stadig mer trådløse verden. Det aller meste du bruker en bærbar maskin til, kan gjøres trådløst, for Apples programvare utnytter den nyeste Wi-Fi- og Bluetooth-teknologien fullt ut. Uansett hvor du er, kan du koble til nettet, overføre filer, organisere bildene dine, lytte til musikk og mye mer – uten å være bundet av noe.

USB-C. En for alle. Alle for en.
Så lenge MacBooken skulle ha en port for lading, ville vi sørge for at den ble så avansert og anvendelig som mulig. I USB-C-porten er alle porter samlet i én. Denne imponerende porten sørger for lading og overfører USB 3-data raskt. Og en videoutgang med reversibel design på en tredjedel av størrelsen til en USB 3-port gir deg fleksibilitet til å koble til favorittenhetene dine.

 

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Produsent Apple
Skjermstørrelse 12"
Chassistype Laptop
Tilstand Brukt
Operativsystem macOS 10.15 Catalina
Prosessor familie Intel Core m3
Prosessor type Core m3-7Y32
Prosessor hastighet 1.10GHz
Minne/ RAM 8 GB
Harddisk teknologi SSD
Harddisk lagringskapasitet 200GB-299GB
Skjermoppløsning 2304 x 1440
Webkamera oppløsning 720p (1280×720)
Farge Space Gray
Garanti 12 MND
Vekt (kg) 0-1.5Kg
Årsmodell 2017


Alternativer
MacBook Pro 15" i7, 16GB RAM, 256GB SSD, 2014
Kjøp
11 696,-
12 995,-
3
170944