167416

iPad Pro 32GB Space Gray

9,7" Retina 8MP

Varenr: 140832
2 696,-
2 995,-Ordinær pris
Ikke på lager
BeskrivelseSpesifikasjonerTilbehør
Beskrivelse

Chipen som yter mest. For iPaden som kan gjøre mest.
Den nye A9X-chipen er en helt sentral del av iPad Pro. Det er tredje generasjon chip med 64-bits arkitektur i datamaskinklassen. Den har opptil 1,8 ganger så høy prosessorytelse og dobbelt så høy grafikkytelse som iPad Air 2. Selv de mest krevende appene fungerer uten anstrengelser.


Kolossal på nesten alle måter.
Selv med en så stor skjerm har iPad Pro en utrolig tynn og lett design. Den måler bare 6,9 mm og veier 713 gram. Takket være den solide unibody-konstruksjonen føles den velbalansert og robust å holde i. Det som kanskje likevel overrasker mest med iPad Pro, er hvor godt den ligger i hånden.


Nye Smart Keyboard for iPad Pro.
Smart Keyboard kombinerer en rekke nye teknologier og materialer i et tastatur som ikke ligner på noe du har sett tidligere. Det er et bærbart tastatur i full størrelse, og det kobles til iPad Pro med Smart Connector, et nyskapende grensesnitt for overføring av strøm og data i begge retninger. Bare koble til Smart Keyboard-tastaturet, og begynn å skrive.


Velkjent, revolusjonerende og fullstendig ukjent.
Apple Pencil er utrolig nøyaktig, utvider bruksområdet for Multi Touch og åpner for nye, kreative muligheter. Den måler både trykk og vinkel, slik at du kan utfolde deg med kunstneriske effekter og legge til alt fra delikate, tynne linjer til diskret skyggelegging. I tillegg til at Apple Pencil tilfører iPad Pro nye funksjoner, føles skriveopplevelsen helt naturlig og responsiv fra første stund.


Avansert sikkerhet. Perfeksjonert til fingerspissen.
iPad Pro benytter Touch ID-teknologi, som gjør fingeravtrykket ditt til et perfekt passord du aldri kan glemme. Slik kan du låse opp enheten med kun en berøring, og du kan beskytte personlige opplysninger selv om du deler iPaden med andre. Du kan også bruke Touch ID til å handle sikkert på iTunes, iBooks og App Store.


To fantastiske kameraer. Alltid der for å fange fine øyeblikk.
Folk elsker å ta bilder med iPad. iSight-kameraet på iPad Pro har en avansert sensor som gjør det enklere å ta flotte stillbilder og video. Bildesignalprosessoren fra Apple gir deg strålende resultater enten du tar panoramabilder, bildesekvenser eller bruker selvutløseren. Du kan også ta video i tidsforløp og sakte film i 720p HD. Og med en større søker ser du detaljene enda bedre enn før.
FaceTime HD-kameraet har fått en bedre sensor som gir enda mer naturtro videosamtaler på den store skjermen. Du får utrolig bra bilder og videoer selv i dårlig lys og i motlys.


Lynrask trådløs tilkobling.
iPad Pro leveres med raske Wi Fi- og mobilnettverk, slik at du kan laste ned filmer, surfe på nettet og dele dokumenter fra nær sagt hvor som helst. Og når du ikke har tilgang til et trådløst nettverk, støtter Wi Fi + Cellular-modellen 4G LTE. Og med det innebygde Apple SIM-kortet i iPad Pro kan du koble til via korttidsabonnementer når du er ute og reiser.


Hold deg oppdatert
Denne iPad'en støtter siste versjon av iPadOS

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Produsent Apple
Skjermstørrelse 9.7"
Chassistype Tablet
Tilstand Brukt
Lagringskapasitet Tablet/Telefon 32 GB
Frontkamera piksler 7 MP
Hovedkamera (bak) piksler 12 MP
Farge Space Gray
Garanti 12 MND
Annet
  • Facetime HD Webcam
  • Fingeravtrykksleser
Blåtann Ja
Mobilnettverk/ WAN WiFi Only


Tilbehør