161059 161059

Apple iPhone X 64GB Space Gray

A11 Bionic, OLED, Face ID

Varenr: 139246
4 046,-
4 495,-Ordinær pris
Ikke på lager
BeskrivelseSpesifikasjonerTilbehør
Beskrivelse

Fantastisk skjerm

Skjermen er en helt ny 5,8-tommers Super Retina, pakket med avansert teknologi som brer seg i en vakker kurve over kantene og helt ut til de avrundede hjørnene. Med en kontrastforhold på 1 000 000:1, naturtro farger og svært høy lysstyrke er dette den første OLED-skjermen som er god nok for iPhone.

Én liten chip – overmenneskelig kraft

Den kraftigste og smarteste chipen som noen gang har eksistert i en smarttelefon; A11 Bionic, er kapabel til 600 milliarder instruksjoner. Per sekund. Den nye prosessoren med 2 ytelseskjerner er opptil 25% raskere og de 4 effektivitetskjernene opptil 70% raskere enn A10 Fusion.

 

TrueDepth-kamera – En revolusjon

Apple har utviklet noe av den mest sofistikerte teknologien som finnes. Med TrueDepth kameraet kan du ta utrolig detaljerte og fantastiske selfier, med blant annet portrettlyssetting som en ny funksjon i Portrettmodus. Kameraet kan analysere mer enn 50 forskjellige muskelbevegelser for å gjenskape ansiktsutrykkene dine i 12 Animoji.

12MP sensoren er større og raskere enn før og har blant annet dypere piksler og nytt fargefilter. Med hjelp av vidvinkellinsen og et nytt telelinsekamera med IOS kan du nå ha optisk zoom, og i tillegg får du digital zoom x10 for bilder og 6x digital zoom for videoopptak.

 

Robust telefon med trådløs lading

Med iPhone X trenger du ikke ladekabler lengre. Nå kan du lade trådløst på ladestasjoner som du finner på flyplasser, hoteller m.m. over hele verden. Når du er på farta så kan du være trygg på at iPhone X er sikret mot blant annet støv og søl, i tillegg til å være støtsikker. Telefonen er rammet inn av spesialstål som Apple har utviklet, og den har også det sterkeste glasset en smarttelefon noen gang har hatt.

I en verden hvor telefonen er så viktig og ofte brukt, er dette alternativet du vil ha for å føle deg trygg på at din telefon vil være med deg overalt, hele tiden.

Mobiltelefoner i kategorien Basic har minimum 85% batterikapasitet, mens Pro har minimum 90%.

 

 

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Produsent Apple
Skjermstørrelse 5.8"
Chassistype Mobile Phone
Tilstand Brukt
Lagringskapasitet Tablet/Telefon 64 GB
Frontkamera piksler 7 MP
Hovedkamera (bak) piksler 12 MP
Farge Space Gray
Garanti 12 MND
Annet
  • Facetime HD Webcam
  • Sprutsikker
  • Trådløs lading
  • Fingeravtrykksleser
  • Flymodus bryter
Blåtann Ja
Årsmodell 2017 - 2018


Tilbehør