158867 158867 158867 158867 158867

Apple iPhone SE 32GB Space Gray

3,5mm jack, Retina, 8MP

Varenr: 138699
995,-
-+
Ikke på lager
BeskrivelseSpesifikasjonerTilbehør
Beskrivelse

iPhone SE (lader medfølger ikke)

iPhone SE er den Apple telefonen som har fått mest skryt for sitt design. Dette er den siste telefonen fra Apple som kommer i den hendige størrelsen 4?. iPhone SE har iPhone 6s innmat, men med et mer håndterlig display for mange. 

4.0" Retina-skjerm

Retina HD-skjermen på iPhone SE gir deg høy oppløsning, bedre kontrast og bredere innsynsvinkel. Alt dette er gjort mulig takket være innovative, banebrytende teknologi. Multitouch-skjermen kan styres med kun en hånd. Størrelsen er på 4.0" og med en oppløsning på 1136 x 640 får du et fantastisk lerret der kreativiteten kan blomstre fritt.

Touch ID sensor

Hold innholdet trygt beskyttet og få enkel tilgang til iPhonen med Touch ID fingeravtrykkssensor som låser opp telefonen i løpet av sekunder. Funksjonen fungerer også når du handler i iTunes Store, App Store eller iBook Store. Touch ID sensoren er strategisk integrert i Hjem-knappen.

A9 prosessor

iPhone SE kommer med den samme lynraske A9 prosessoren som iPhone 6s. Prosessoren støttes av en Embedded M9 motion koprosessor. Den er mer kraftfull, samtidig som den bevarer batteritiden på en god måte. Du vil også verdsette inntil 70 % raskere CPU-ytelse og inntil 90 % GPU ytelse når du spiller eller bruker grafikkrevende apper.

12 megapiksler iSight kamera

Spill inn imponerende iMovies med 4K (3840×2160) oppløsning og 30 bilder i sekundet. Bruk iSight kameraet med Focus Pixels sensor, forbedret ansiktsgjenkjenning og eksponeringskontroll til å ta gode bilder av både store og små hendelser. Ta høyoppløselige panoramabilder, imponerende intervallbilder eller nattbilder med True Tone blits. Live Photo en er god måte å gjenoppleve de gode minnene. Funksjonen fanger øyeblikket rett før og rett etter du har tatt bildet og setter dem i bevegelse ved kun en fingerbevegelse.

FaceTime HD

Frontkameraet er på 1,2 megapiksler og gjør det mulig å ta gode selfies eller snakke med noen som befinner seg på andre siden av kloden. Retina Flash er en smart blitsfunksjon som sørger for at ansiktet ditt ser bra ut.

 

Fullwidth media container description

Apple sin siste mobil med 4" skjerm som ligger perfekt i hånden og er enkel å operere med en hånd.

 

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Produsent Apple
Skjermstørrelse 4"
Minne/ RAM 32 GB
Frontkamera piksler 8 MP
Hovedkamera (bak) piksler 8 MP
Farge Space Gray


Tilbehør
158867