120235

AOC kurvet 34"

UWQHD 3440 x 1440 ved 100 Hz

Varenr: 170783
3 745,-
1 på lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

AOC CU34P2 er en 34-tommers ultrabred QHD-skjerm som tilbyr en imponerende visuell opplevelse. Her er noen av de viktigste egenskapene og spesifikasjonene:

Skjermstørrelse og oppløsning: AOC CU34P2 har en 34-tommers skjerm med en oppløsning på 3440 x 1440 piksler. Den ultrabrede oppløsningen gir mye skjermplass, som er flott for produktivitetsoppgaver og spill.

Paneltype: Skjermen bruker en VA-panel, som gir god fargegjengivelse og gode betraktningsvinkler. VA-paneler gir også god kontrast og svartnivåer.

Oppdateringshastighet: Den har en oppdateringshastighet på 100 Hz, som er tilstrekkelig for de fleste produktivitetsoppgaver og mange spill. Mens den ikke er ideell for profesjonelle spillere, gir den likevel en solid opplevelse for gaming.

HDR-støtte: AOC CU34P2 støtter HDR (High Dynamic Range) for bedre kontrast og fargegjengivelse i kompatible spill og medier.

Tilkoblingsmuligheter: Den har et utvalg av tilkoblingsmuligheter, inkludert HDMI, DisplayPort og USB-hub, som gir deg fleksibilitet når det gjelder tilkobling av enheter.

Bildestabiliseringsteknologi: Skjermen har teknologi som reduserer flimmer og blått lys for å redusere øyeutmattelse under lengre bruk.

Flere skjermmoduser: AOC CU34P2 gir deg muligheten til å dele skjermen i flere deler, slik at du kan arbeide med flere programmer samtidig.

Innebygde høyttalere: Den har innebygde høyttalere, noe som kan være praktisk for enkel lydavspilling, selv om dedikerte høyttalere eller hodetelefoner vanligvis gir bedre lydkvalitet.

 

En solid ultrabred skjerm som er egnet for en rekke bruksområder, inkludert produktivitetsoppgaver, gaming og medieunderholdning. Den store skjermen og den høye oppløsningen gir en imponerende visuell opplevelse, og HDR-støtten legger til ekstra dybde i fargene.

Teknisk info

Produktinformasjon

DisplayPort / Mini DP 1 port
Garanti 2 År
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Microphone 3.5 mm Ja
Tilstand Brukt
HDMI 2 porter
Vekt (kg) 5-10Kg
Skjermoppløsning 3440 x 1440
Årsmodell 2020
Skjermstørrelse 34"