Bærbar PC

Alt fra portable PC'er til kraftige arbeidsstasjoner.

 
 
174859

Acer ChromeBook 14" IPS FHD

4GB RAM, 64GB Flash, HDMI

Varenr: 142760
1 166,-
1 295,-Ordinær pris
-+
155 på lager
BeskrivelseSpesifikasjonerTilbehørAlternativer
Beskrivelse

ChromeBook
Denne Chromebook har en 14" full HD-skjerm, HD-webkamera, allsidige porter og trådløse tilkoblinger. En Chromebook bruker skylagring i stedet for en tradisjonell harddisk, noe som betyr at alle filene dine er tilgjengelige via Google-kontoen din. Få tilgang til tekstdokumenter, regneark og presentasjoner. Surf på internett, se videoer og lag ditt eget innhold akkurat som du ville gjort på en tradisjonell bærbar PC.


Automatiske oppdateringer
Chromebook oppdateres automatisk i bakgrunnen og starter opp raskt, noe som gjør at det føles som nytt selv lenge etter kjøpet. Med de beste funksjonene fra Google, Play-butikken og avanserte sikkerhetsfunksjoner trenger du ikke å bekymre deg for å løse problemer når du har brukt Chrome-maskinen i lang tid.


Chrome OS – Operativsystemet som vil revolusjonere din verden
Chrome OS kan oppsummeres med fire ord: Enkelt, Raskt, Smart og Sikkert! Dette er operativsystemet som driver Chromebook og gjør bruken lettvint og sømløs, dag ut og dag inn. Chrome OS er enkelt å klargjøre og bruke og gjør alle nødvendige oppdateringer i bakgrunnen slik at du kan konsentrere deg om det du holder på med. Operativsystemet optimaliserer batteriforbruket slik at datamaskinen kan holde det gående hele dagen uten problemer. Du trenger ikke bekymre deg for virusbeskyttelse en gang. Chrome OS beskytter maskinen din med flere beskyttelseslag for å holde virus unna. Chrome OS er proppfullt av kraft og gjør livet ditt enklere!


Basic
Denne maskinen er gradert som basic. Det vil si at den vil ha noen bruksmerker på chassis og skjerm. Fuksjonsmessig fungerer alt som det skal og du har selvfølgelig 30 dagers åpent kjøp og 1 års garanti.


Android apps
Denne maskinen støtter Android Apps og Google Play Store

Spesifikasjoner

Produktinformasjon

Produsent Acer
Skjermstørrelse 14"
Tilstand Brukt
Prosessor familie Intel Celeron N Series
Prosessor type Celeron(R) N3160
Prosessor hastighet 1.60GHz
Minne/ RAM 4 GB
Harddisk teknologi Flash
Skjermoppløsning 1920 x 1080
Webkamera oppløsning 720p (1280×720)
Garanti 12 MND
Vekt (kg) 1.5-1.9kg
HDMI skjermtilkobling 1 port
USB 3.0 2 porter
Hodetelefonkontakt 3.5 mm Ja
Mikrofoninngang 3.5 mm Ja
Nettverksport / Ethernet 10/100/1000
Trådløst nett / WiFi 802.11ac
Blåtann Ja
Årsmodell 2017


Tilbehør
Alternativer